Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Σκληρή κριτική άσκησε η Γ.Γ του Κ.Κ.Ε Αλέκα Παπαρήγα από την Πάτρα, για την κυβερνητική πολιτική.

Την Πάτρα επισκέφθηκε την Κυριακή η γενική γραμματέας ου ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, όπου εγκαινίασε τα νέα γραφεία της Π.Ε του κόμματος.



Στην ομιλία της η Αλέκα Παπαρήγα άσκησε κριτική τόσο στη σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όσο και στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις κινητοποιήσεις των αγροτών και στην οικονομία. 
Σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις η Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συκοφαντεί τον αγώνα των αγροτών καλώντας την όπως είπε "να βάλει ένα τέλος στον γκαιμπελισμό που έχει υιοθετήσει, γιατί κάθε φορά που συναντάει απεργίες εργαζομένων και ιδιαίτερα μπροστά στα μπλοκ των αγροτών, σπέρνει συκοφαντίες". 

Επίσης είπε ότι η κυβέρνηση " ξέρει πολύ καλά ότι για το μεγαλύτερο μέρος της αγροτιάς η Κοινή Αγροτική Πολιτική είναι ένας μεγάλος εχθρός, όπως και οι προσαρμογές που έχει κάνει η ΝΔ και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ στην ΚΑΠ στην Ελλάδα". 
Όσον αφορά στην στάση του ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι "εμείς για άλλη μια φορά θα πούμε στους αγρότες, επειδή βρίσκεται ο αγώνας τους στην κόψη του ξυραφιού, να αποδείξουν ότι έχουν βγάλει πολιτικά συμπεράσματα και ότι δεν θα επιτρέψουν να τους τυλίξει η κυβέρνηση σε μια κόλα χαρτί με κοροϊδίες και με την τρομοκρατία για τη νέα δομή του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος". 
Τέλος, η γγ του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να περάσει σε μια ακόμη πιο βάρβαρη πολιτική, δίνοντας συνέχεια στην πολιτική της ΝΔ.

Πηγή:ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: