Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – Ε.Ε.Κ (τροτσκιστές) KΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – Ε.Ε.Κ (τροτσκιστές)
KΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (Τροτσκιστές) χαιρετίζει την μαχητική παρουσία χιλιάδων εργαζόμενων και νεολαίων στη διαδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης του Δεκέμβρη και την δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Το ποτάμι του λαού και της νεολαίας που πλημμύρισε τους δρόμους της Αθήνας αψηφώντας την κρατική τρομοκρατία και περιφρονώντας τα καλέσματα όσων συμπαρατάχτηκαν με το επιτελείο της αστικής τάξης, όπως το σταλινικό ΚΚΕ, έδειξε σε όλους μας πως μέσα στην μάζα των εργαζόμενων και της νεολαίας γεννιέται ένα επαναστατικό ρεύμα που σύντομα θα το δούνε μπροστά τους. Η τρομολαγνική καμπάνια των αστικών ΜΜΕ έπεσε στο κενό.
Το ΕΕΚ καταγγέλλει την βάρβαρη και βάναυση επίθεση των κατασταλτικών μηχανισμών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, των ένστολων δολοφόνων του Χρυσοχοΐδη, στις συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με εκατοντάδες προσαγωγές και συλλήψεις. Η χτεσινή εισβολή στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Ρεσάλτο» με ωμή παραβίαση της ίδιας της αστικής νομιμότητας έδειξε πως η αστική τάξη και το επιτελείο της αντιλαμβάνεται την αστική δημοκρατία σαν μια παλακίδα και τίποτε άλλο. Η ιδιαίτερα άγρια επίθεση στο μπλοκ του ΕΕΚ στην Αθήνα και η βάναυση κακοποίηση αγωνιστών που βρίσκονταν στο μπλοκ, οι αθρόες συλλήψεις συντρόφων και συναγωνιστών, δείχνουν τον ιδιαίτερο μίσος της εξουσίας απέναντι στους κομμουνιστές. Η δολοφονική επίθεση κατά της συντρόφισσας Αγγελικής Κουτσουμπού, γνωστής αγωνίστριας του αντιδικτατορικού αγώνα που βασανίστηκε με φάλαγγα στην δικτατορία και φυλακίστηκε στον Κορυδαλλό, με συνέπεια να νοσηλεύεται στον Ερυθρό με σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δείχνει το μέγεθος της λύσσας των θρασύδειλων ένστολων δολοφόνων. Η τρομοκρατία τους όμως δεν μπορεί να κρύψει τον φόβο τους μπροστά στο νέο που γεννιέται και αμφισβητεί το πολιτικό καθεστώς συνολικά!
Το ΕΕΚ απαιτεί την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων. Καλεί τους εργαζόμενους την νεολαία και τις πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς να πλαισιώσουν τα συλλαλητήρια και να σπάσουν την κρατική τρομοκρατία. Καλεί σε μαζική παρουσία στις συνελεύσεις της Κοινής Δράσης στη Νομική και σπάσιμο του αστυνομικού αποκλεισμού.

    * Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων
    * Να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της σημερινής κρατικής βαρβαρότητας ενάντια στον λαό και την νεολαία
    * Να παραιτηθεί ο πολιτικός υπεύθυνος του σημερινού μακελειού Χρυσοχοΐδης.


ΟΛΟΙ την Τρίτη 6μ.μ. στην συγκέντρωση και διαδήλωση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία
για άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων


ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: