Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ-Παραιτήθηκε από υφυπουργός Εσωτερικών ο Ντ. Ρόβλιας


Δεκτή έκανε η κυβέρνηση την παραίτηση που υπέβαλε ο υφυπουργός Εσωτερικών, ΝτίνοςΡόβλιας. Όπως υποστηρίζει, προχώρησε σε αυτή την κίνηση για λόγους αρχής.
Η παραίτηση του κ. Ρόβλια ήρθε μετά την αποκάλυψη εγγράφου που προήρχετο από το πολιτικό του γραφείο και ζητούσε τη μετάθεση αξιωματικών του στρατού και άλλων σωμάτων ασφαλείας. 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, δήλωσε ότι "υπήρξε πρόβλημα στο πως παρουσιάστηκαν τα συγκεκριμένα στοιχεία και για να μη δημιουργηθεί καμία σκιά για πελατειακές σχέσεις της συγκεκριμένης κυβέρνησης, ο κ. Ρόβλιας υπέβαλε την παραίτηση του στον πρωθυπουργό και έγινε δεκτή".
Τη Δευτέρα ο κ. Ρόβλιας είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη.
Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα, χθες κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ζάππειο, ο παραιτηθείς υφυπουργός έκανε λόγο για χαλκευμένα στοιχεία και σε τίποτα δεν προϊδέαζε για τη σημερινή παραίτηση.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Ρόβλιας δεν είχε- μέχρι και την παραίτηση του- αναλάβει καμία αρμοδιότητα στο υπουργείο Εσωτερικών. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του Ντίνου Ρόβλια.
Πληροφορίες που μετάδωσε το Mega αναφέρουν ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, καταρτίζει κώδικα δεοντολογίας για υπουργούς, υφυπουργούς και λοιπά κυβερνητικά στελέχη.

ΠΗΓΗ:www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: