Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Σφοδρή αντιπαράθεση Καρατζαφέρη- Τσίπρα στη Βουλή



Σκληρή κόντρα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ανάμεσα στον Γ. Καρατζαφέρη και τον Αλ. Τσίπρα με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο ενός χρόνου από τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσει δημοσίευμα του Τύπου, σύμφωνα με το οποίο ο τελευταίος φέρεται να δήλωσε πως το κόμμα του δεν έχει μετανιώσει για τα επεισόδια του περυσινού Δεκεμβρίου.

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και σε πρόσφατο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα, δημοσιευόμενο στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», όπου ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την περσινή έκρηξη της νεολαίας, «σπίθα με εύφλεκτο υλικό τα συσσωρευμένα αδιέξοδα της νέας γενιάς», σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «εξακολουθούμε να μην μετανιώνουμε για τον Δεκέμβρη».

«Είναι δυνατόν να μην μετανιώνετε για τον Δεκέμβρη; Κάηκε η μισή Αθήνα! Μικρομάγαζα, περίπτερα. Είμαι βέβαιος πως έχετε μετανιώσει και πως έχει γίνει κάποιο λάθος στην απόδοση του άρθρου στην «Ελευθεροτυπία». Όπως γνωρίζετε, προχόλ της τρομοκρατίας είναι οι αντιεξουσιαστές. Αν, έστω και εμμέσως, εκλάβουν πως ένας πολιτικός αρχηγός δεν μετανιώνει γι’ αυτό που έγινε και το αβαντάρει, πολύ φοβούμαι πως θα οδηγηθούμε σε τραγικότερα πράγματα» παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

«Κατανοώ την αγωνία του κ. Καρατζαφέρη να είναι στο φως της δημοσιότητας, ειδικά που τώρα υπάρχει νέος διαχειριστής στην πολυκατοικία και αρκετοί από τους βουλευτές του λοξοκοιτάζουν προς το ρετιρέ» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας. «Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε τόσο σημαντικά θέματα δικαιούται να μιλά στο Κοινοβούλιο με περίσσια ανευθυνότητα και ειδικά να αναφέρεται αβάσιμα και αστήριχτα στον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς».

«Κύριε Τσίπρα, αναγνώστης της «Ελευθεροτυπίας» είμαι. Ουδέν σχόλιο προσέθεσα. Τα παράπονά σας λοιπόν, στην εφημερίδα που σας ‘’περιποιείται’’» απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και συμπλήρωσε: «Όσον αφορά την πολυκατοικία, η πολυκατοικία της Δεξιάς, δεν έχει κόκκινο φωτάκι απ’ έξω. Τώρα, για το αν μετανιώνετε, ή όχι, θα έλεγα μόνον τούτο: Λίγη τσίπα κύριε Τσίπρα!».

«Ρίχνετε το επίπεδο και θα σας παρακαλούσα να ανακαλέσετε. Δεν σας τιμά εσάς που έχετε κοινοβουλευτική εμπειρία. Έχετε μεγάλο άγχος να στρέψετε πάνω σας τα φώτα της δημοσιότητας και δεν το κάνετε με τον σωστό τρόπο» ανταπάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.




Πηγή:www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: