Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Δηλώσεις Ρεχάγκελ για την λευκή ισοπαλία τςη Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Ουκρανία-Ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Ελλάδας


 «Πρέπει να σκοράρουμε στην Ουκρανία» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ότο Ρεχάγκελ που παραμένει αισιόδοξος για την υπόθεση-πρόκριση της Εθνικής. Ο Γερμανός τόνισε ότι μονάχα με τον τρόπο που αγωνίστηκε η Ελλάδα, θα μπορούσε να περιορίσει τους Ουκρανούς και επαίνεσε για την απόδοση τους, τους Κατσουράνη – Καραγκούνη.


«Σημειώσαμε ένα κανονικό γκολ το οποίο δεν μέτρησε. Είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μία ομάδα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ξέρουμε πολύ καλά πως αυτές οι ομάδες έχουν πολύ καλούς συνδυασμούς. Η Ουκρανία είχε δύο πολύ καλούς επιθετικούς, τους Μιλέφσκι, Σεφτσένκο και έναν πολύ καλό στο κέντρο, τον Τίμοστσουκ» είπε αρχικώς ο Γερμανός προπονητής που στη συνέχεια ρωτήθηκε για το παιχνίδι της Εθνικής: 

«Θέλαμε να κερδίσουμε, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό. Είχαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο και δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ. Το είχαμε συνέχεια στο μυαλό μας αυτό γιατί θα ήταν πιο δύσκολος ο επαναληπτικός για μας αν δεχόμασταν γκολ στην έδρα μας». 

Ερωτηθείς για τον αγώνα ρεβάνς στην Ουκρανία, δήλωσε: «Όλα είναι ανοιχτά. Ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης μας έδωσαν ώθηση στο κέντρο, κάναμε αλλαγές να μας δώσουν ώθηση κι αυτές. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο προσανατολισμός μας ήταν επιθετικός αλλά η Ουκρανοί ήταν πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να δούμε τώρα το επόμενο ματς. Τι απουσίες θα έχουμε κι αν θα είναι όλοι καλά μετά από αυτό το ματς. Μας έλειπαν τρεις παίκτες που θα θέλαμε να έχουμε σήμερα. Πρέπει να σκοράρουμε στην Ουκρανία». 


Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: