Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ο Γ.Παπανδρέου στο Βερολίνο γιορτάζει με παρέα τους συμμάχους του ιμπεριαλιστές ,τη νίκη της αντεπανάστασης και του καπιταλισμού

Και βέβαια από τον εορτασμό για την πτώση του τείχους του Βερολίνου δεν μπορούσε να λείψει ο αγαπημένος πρωθυπουργός των Η.Π.Α, ο Γεώργιος Τζέφφρευ Α.Παπανδρέου.


«Ιστορική μέρα, ιστορική επέτειος, όταν οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι πολίτες ύψωσαν το ανάστημά τους και είπαν "γκρεμίστε το τείχος", "γκρεμίστε τα τείχη", που εγκλωβίζουν μέσα σε απολυταρχισμούς, αυταρχισμούς, ιδεοληψίες και προκαταλήψεις τόσο κόσμο, τους πολίτες αυτής της Ηπείρου, "γκρεμίστε τα τείχη", ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντες για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία», δήλωσε ο πρωθυπουργός  από το Βερολίνο.

"Σήμερα στο Βερολίνο, η αφρόκρεμα των ιμπεριαλιστών και τα δευτεροκλασσάτα στελέχη τους και οι σύμμαχοί τους - ανάμεσα σε αυτούς και ο Έλληνας πρωθυπουργός - πήγαν να γιορτάσουν την πτώση του τείχους.

Στην πραγματικότητα πανηγυρίζουν για την καπιταλιστική παλινόρθωση, για την ανατροπή του σοσιαλισμού, πιστεύοντας ότι αυτή η ανατροπή θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Στο βάθος όμως καταλαβαίνουν ότι η ροή της ιστορίας δεν μπορεί να σταματήσει και αργά ή γρήγορα η επικαιρότητα του σοσιαλισμού θα γίνει πραγματικότητα", δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα από την Καισιαριανή.

Γιατί αυτή είναι η αλήθεια σύντροφοι... Ο Γιωργάκης ,γιός του Ανδρέα Παπανδρέου, που φώναζε "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και "Έξω οι Αμερικάνικες βάσεις από την Ελλάδα",δεν χρειάζεται να λέει συνειδητά ψέμματα όπως ο πατέρας του για να εξαπατήσει τον κόσμο της αριστεράς.

Είναι πιστός φίλος των ιμπεριαλιστών και μέσα σε μια λέξη ,την απολυταρχικότητα, συμπύκνωσε το σοσιαλιστικό πείραμα στην Ανατολική Ευρώπη.
Ένα πείραμα που απέτυχε μεν αλλά είχε και πολλά θετικά στοιχεία που ξέχασε να αναφέρει ο Παπανδρέου ο Τρίτος, της "δημοκρατικής"δυναστείας των Παπανδρέου.
Από το 1956 στην ΕΣΣΔ καθιερώθηκε η 7ωρη και η 6ωρη εργάσιμη μέρα, η πενθήμερη εργάσιμη βδομάδα,εξασφαλίστηκε για όλους τους εργαζόμενους ο ελεύθερος χρόνος.Δωρεάν παιδεία,δωρεάν σύστημα υγείας κ.α πολλά.Ο Παπανδρέου του 2009 έχει πετάξει την αριστερή μάσκα που φορούσε ο Παπανδρέου του 1974.Δεν έχει ενδοιασμούς να εκφράζει τον αντικομμουνισμό του.Δεν έχει πρόβλημα να ορίζει αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του ένα κοινό συκοφάντη της αριστεράς και του Κ.Κ.Ε,τον Θ.Πάγκαλο.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ καμμιά σχέση δεν έχει με τον σοσιαλισμό ,δεν έχει καν σχέση με "κίνημα" και είναι καιρός να αλλάξει το όνομα του.Ας διαλέξει κάτι αμερικάνικο,κάτι πιο trendy,κάτι που να του ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: