Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην έκθεση εντύπων της ΕΠΟΝ στο Επιμορφωτικό Κέντρο «Χαρίλαος Φλωράκης».

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα


Είναι πολύ σημαντική αυτή η δουλειά που γίνεται εδώ στο Επιμορφωτικό Κέντρο "Χαρίλαος Φλωράκης", στο Χαλάνδρι. Θα πρέπει να αξιοποιηθεί απ' όλες τις Κομματικές Οργανώσεις, απ' τις Οργανώσεις της ΚΝΕ, όπως επίσης και ευρύτερα, γιατί είναι ανοιχτό για τους σπουδαστές, τους φοιτητές, τους επιστήμονες, ερευνητές, τους ιστορικούς, αλλά και τους μαθητές.
Θα μπορούσαν να οργανωθούν επισκέψεις σ' αυτό το Κέντρο από σχολεία με τους δασκάλους των μαθητών και βεβαίως υπάρχει πλούσιο αρχειακό υλικό που μπορεί να αξιοποιείται για επιστημονικές εργασίες, αλλά και για έρευνα και για ενημέρωση, όπως επίσης είναι σημαντικές οι εκδηλώσεις που γίνονται σ' αυτό το Κέντρο, όπως αυτή για την επέτειο της ΕΠΟΝ ή οι εκδηλώσεις που ετοιμάζονται, με αφορμή την 8 Μάρτη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που γίνεται εδώ και θέλουμε να αγκαλιαστεί απ' όλους τους εργαζόμενους, από το λαό, κυρίως τη νεολαία.

Πηγή : KKE

Δεν υπάρχουν σχόλια: