Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

KKE(μ-λ) : ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Θ.ΑΓΑΠΗΤΟ, Θ. ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Σ.ΑΡΒΑΝΙΤΗ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Θ.ΑΓΑΠΗΤΟ, Θ. ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Σ.ΑΡΒΑΝΙΤΗ!



Η κομματική οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την επανάληψη της δίκης κατά των τριών αγωνιζόμενων διαδηλωτών στην μαζική εργατική κινητοποίηση ενάντια στον γερμανό τοποτηρητή Φούχτελ και τις βάρβαρες πολιτικές της κοινωνικής καταστροφής που αυτός ανέλαβε να επιθεωρεί. Οι διαδηλωτές αθωώθηκαν πανηγυρικά στην πρώτη δίκη και η επανάληψη της αποδεικνύει περίτρανα πως στόχος των διώξεων είναι η συνέχιση της πολιτικής εκφοβισμού και τρομοκράτησης των λαϊκών αγώνων και αντιστάσεων. 
Ο λαός μας όμως, οι εργαζόμενοι και η νεολαία, όχι μόνο δεν θα σκύψουν το κεφάλι αλλά θα κλιμακώσουν και θα αναβαθμίσουν τους αγώνες τους ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και τους ιμπεριαλιστές δυνάστες. Θα υπερασπιστούν το δικαίωμα στην διαδήλωση, το δικαίωμα να παλεύουν για ζωή και αξιοπρέπεια. 
Η κομματική οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στους δικαζόμενους αγωνιστές, συμμετέχει στην μαζική κινητοποίηση μπροστά στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 6 του Φλεβάρη και ζητά να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια τους.

• 5/2/2015 • www.kkeml.gr • email: simea@kkeml.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: