Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Το KK Βοημίας Μοραβίας (Τσεχία) "ψηφίζει" ΚΚΕ !

 KK Βοημίας Μοραβίας (Τσεχία) 




Το ΚΚΕ πάντοτε υπεράσπισε τα λαϊκά συμφέροντα, με πολλές θυσίες και ποτέ δεν πρόδωσε την ιδέα μιας κοινωνίας με κοινωνική δικαιοσύνη. Οι στενοί δεσμοί του ΚΚΕ με τους εργαζόμενους, αγρότες, νεολαία και γυναίκες, πάντα αποτέλεσαν ένα λαμπερό παράδειγμα για μας - τα ΚΚ - να ακολουθήσουμε.
Τελευταία, η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός βίωσαν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην Ιστορία τους. Η χώρα βρίσκεται στα νύχια των αντιλαϊκών οικονομικών και κοινωνικών πολιτικών της ΕΕ και των ευρωενωσιακών θεσμών. Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ ποτέ δε δίστασαν να καταδείξουν τα κύρια ζητήματα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και διεθνώς. Το ΚΚΕ προέβλεψε τις συνέπειες της κρίσης για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία σε όλη την Ευρώπη και την επίδρασή της στη δυνατότητα της παραπέρα ανάπτυξης του κομμουνιστικού και αριστερού κινήματος.

Στην εκλογική του Διακήρυξη το ΚΚΕ αποκαλύπτει τους κινδύνους, αν οι πολίτες υποκύψουν σε βραχυπρόθεσμες λύσεις και αν δε βλέπουν το γεγονός ότι το δυτικό κεφάλαιο υπόσχεται πράγματα που είναι αδύνατα για την Ελλάδα, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Η πρόταση του ΚΚΕ πρέπει να στηριχτεί από όλους τους αριστερούς και προοδευτικούς ανθρώπους στην Ελλάδα, για να αποκατασταθεί η αξιοπρεπής θέση της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη. Επίσης, εμείς οι κομμουνιστές της Βοημίας και Μοραβίας, με πολύχρονες σχέσεις με το ΚΚΕ, στηρίζουμε την προσπάθεια του ΚΚΕ για αλλαγές υπέρ των απλών ανθρώπων. Καλούμε κάθε εν δυνάμει σύμμαχο του ΚΚΕ να στηρίξει τους Ελληνες συντρόφους στην πάλη τους για ένα καλύτερο μέλλον, για την περήφανη και όμορφη χώρα σας. Ψηφίστε ΚΚΕ - η εγγύηση της ελευθερίας και της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Μόνο ο ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να επιλέξει την ίδια του τη μοίρα και προοπτική. Πιστεύουμε ότι το ΚΚΕ δεν φοβάται τις ευθύνες του και θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Πηγή : rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: