Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Διαμάντω Μανωλάκου: Οι εργαζόμενοι να σκεφτούν την επόμενη μέρα.

Διαμάντω Μανωλάκου υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β' Πειραιά

«Οι εργαζόμενοι, πηγαίνοντας προς την κάλπη, να σκεφτούν ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι εδώ η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα μνημόνια διαρκείας, η ανεργία, οι μισθοί πείνας, οι απώλειες από το λαϊκό εισόδημα». Με τα λόγια αυτά, ηΔιαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά, κάλεσε τους εργαζόμενους των τεχνικών συνεργείων του Δήμου Νίκαιας να βγάλουν πιο δυνατό το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν τη δική τους φωνή μέσα κι έξω από τη Βουλή, τη διεκδίκηση και την πάλη.

Μιλώντας στους εργαζόμενους, η Δ. Μανωλάκου σημείωσε ότι το ΚΚΕ θα δώσει το «παρών» σε μια κυβέρνηση που θα αξιοποιεί τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας με τους εργαζόμενους στο τιμόνι της εξουσίας και της οικονομίας για φιλολαϊκή ανάπτυξη. Μόνο τότε θα εξασφαλιστεί η μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, η δημόσια και δωρεάν Παιδεία και Υγεία, η απρόσκοπτη πρόσβαση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό. «Για να φτάσουμε σε μια τέτοια κυβέρνηση, υπογράμμισε, σήμερα χρειάζεται αντίσταση, πάλη με ισχυρό το ΚΚΕ και δυναμική, μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση».
Αναφέρθηκε επίσης στην αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι με πλαστά διλήμματα, εκβιασμούς και ψεύτικες ελπίδες πάλι προσπαθούν τα κόμματα των μονοπωλίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αρπάξουν τη λαϊκή ψήφο. «Από τη μία η ΝΔ και ο πρωθυπουργός λένε ψέματα ότι δεν έρχονται νέα μέτρα και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται σαν νέος σωτήρας και αδοκίμαστη δύναμη», σημείωσε για να συμπληρώσει ότι «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε καμιά περίπτωση δε δεσμεύεται για την αποκατάσταση των απωλειών της λαϊκής οικογένειας: Δε θα επαναφέρει μισθούς και συντάξεις, υπόσχεται ψίχουλα για το λαό. Δεν πρόκειται επίσης να καταργήσει τις προκλητικές φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, όπως στο εφοπλιστικό. Καλλιεργεί αυταπάτες αξιοποιώντας τη δίκαιη οργή και αγανάκτηση του λαού».
Τέλος, σημείωσε ότι δεν πρέπει οι εργαζόμενοι να δοκιμάσουν άλλη απογοήτευση, αντίθετα πρέπει να πρωτοστατήσουν με οργανωμένη πάλη για την ανατροπή του συστήματος που είναι σάπιο μέχρι το μεδούλι. Αυτή την πορεία πρέπει να σηματοδοτήσουν με τη στήριξη του ΚΚΕ στις 25 Γενάρη.
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: