Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Κοινή ανακοίνωση του ΚΚ των Λαών Ισπανίας και του ΚΚΕ για την επίσκεψη Ραχόι στην Ελλάδα !

Οι λαοί να γυρίσουν την πλάτη σε όλους τους διαχειριστές του καπιταλισμούΗ επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι στην Ελλάδα, για να στηρίζει το κόμμα της ΝΔ, έρχεται μετά την ανάλογη εκδήλωση υποστήριξης του PODEMOS και της «Ενωμένης Αριστεράς» στο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι δυνάμεις του νέου δικομματισμού στην Ελλάδα προβάλλουν τους συμμάχους τους στην Ισπανία και στο όνομα του λεγόμενου «Μετώπου του Νότου» επιχειρούν να αποσπάσουν την ψήφο των εργαζομένων. 
Σκοπός, όμως, τόσο των «δεξιών», όσο και των «αριστερών» διαχειριστών δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη της κερδοφορίας του κεφαλαίου και την ενίσχυση των αυταπατών ότι η ΕΕ κι ο καπιταλισμός μπορούν να γίνουν «βιώσιμοι» για τους εργαζόμενους.
Το ΚΚΕ και το ΚΚ Λαών Ισπανίας καταδικάζουν τη διεθνή επιχείρηση παραπλάνησης των λαών που στήνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με τη στήριξη των συμμάχων τους και καλούν τους εργαζόμενους να γυρίσουν  την πλάτη σε όλους τους διαχειριστές του καπιταλισμού που χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να αρπάξουν την ψήφο του λαού και να εφαρμόσουν σκληρή, αντιλαϊκή πολιτική.  
 Η απάντηση που αντιστοιχεί στα συμφέροντα του ισπανικού και του ελληνικού λαού είναι ισχυρό ΚΚ Λαών Ισπανίας, ισχυρό ΚΚΕ , ισχυρό εργατικό -λαϊκό κίνημα. 

Πηγή : KKE

Δεν υπάρχουν σχόλια: