Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Λιάνα Κανέλλη,Δημοσιογράφος, βουλευτής ΚΚΕ : "...σας καλώ να πάτε να πείσετε τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ..."

 Εγώ σας καλώ να πάτε να πείσετε τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, γιατί αλλιώς καταντάει, τον κατάντησαν ανόητο, σχεδόν ηλίθιο, να ψάχνει το δίκιο και να μην το αναγνωρίζει, γιατί δίκιο μέχρι τώρα μόνο το ΚΚΕ είχε...


Σας καλώ λοιπόν να πείσετε τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει ότι έρχονται οι ναζί να του φάνε το παιδί, όπως έρχονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς σφυροδρέπανο, χωρίς σφυρί και δρεπάνι, ο φασισμός δεν πεθαίνει, διογκώνεται στην Ευρώπη, σύντροφοι, διογκώνεται τερατωδώς.
Όσο μεγαλώνει και η ψευδαίσθηση ότι η Ευρώπη θα σωθεί επειδή μπορεί να γίνει πρόεδρος της Κομισιόν ο Αλέξης Τσίπρας.
Σας καλώ να καλέσετε τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ για τον κοινό νου. Για το δίκιο. Οχι μόνο για το δίκιο του εργάτη, αλλά και για το δίκιο του αγανακτισμένου. Σας καλώ να καλέσετε τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ για ν' αποδείξει ότι υπάρχει πατρίδα και ξέρει να την υπερασπίζεται.
Σας καλώ να καλέσετε ειδικά τις γυναίκες να πάψουν ν' ακούνε πως χάνονται από 'δώ τα λαμπρά μυαλά της χώρας και διαφεύγουν στο εξωτερικό ως μοντέρνοι γκασταρμπάιτερ, και ειδικά τις μανάδες που δεν έχουν να τα ταΐσουν. Σας καλώ να τις καλέσετε να καταλάβουν ότι και 23 εκατομμύρια Γερμανίδες μάνες και 15 εκατομμύρια Ιταλίδες μάνες και 15 εκατομμύρια Γαλλίδες μάνες δεν έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους.
Θα σας πω κάτι, χρησιμοποιήστε με και σαν μοντέλο, όποιος πάει με το ΚΚΕ καταλαβαίνει ότι όφειλε να είναι, ήταν και δεν το ήξερε, κομμουνιστής από καρδιάς, αν θέλει να στέκεται όρθιος, να είναι αξιοπρεπής και να έχει ψυχή να παραδώσει εκεί που θέλει. Ψηφίστε λοιπόν ΚΚΕ και για έναν άλλο λόγο, δεν τάζει σωτηρία, τάζει όμως ένα πράγμα, μόνο ένα, σκληρή δουλειά, συγκεκριμένο στόχο, πραγματική λαϊκή εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: