Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ο λαός να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και στις αυταπάτες!

kkeml_gr

Άρχισαν τα όργανα! Οι τρομοκρατικές δηλώσεις Σαμαρά, το ξαναζέσταμα του διλλήματος «ευρώ η δραχμή», οι «προτροπές» του Γιούνγκερ, η πτώση του χρηματιστηρίου, η …υποβάθμιση της δημοκρατίας από τη Moody’s, και μέσα σε όλα αυτά οι τρομοκρατικές ενέργειες με αποκορύφωμα τους πυροβολισμούς στην Ισραηλινή πρεσβεία είναι το ξεκίνημα ενός σκηνικού τρόμου και φόβου μπροστά στο επερχόμενο χάος που θα φέρει το ενδεχόμενο των εκλογών.
Κάνουν ότι μπορούν ιμπεριαλιστές και ντόπια αστική τάξη να διατηρηθεί και να συνεχιστεί η πολιτική επίθεσης απέναντι στο λαό είτε εκβιάζοντας τους βουλευτές είτε στέλνοντας το μήνυμα στο μελλοντικούς επίδοξους διαχειριστές ότι αν δεν κινηθούν ακριβώς πάνω στις ράγες που τους στρώνουν ΕΕ και ΔΝΤ δεν θα περάσουν καλά.
Πραγματικός στόχος όμως είναι ο εργαζόμενος λαός αυτού του τόπου. Πρέπει να πειθαναγκασθεί ότι η πολιτική που του αφαιρεί κάθε δικαίωμα, κάθε δυνατότητα μιας αξιοπρεπούς ζωής είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει άλλη. Πρέπει να τρομάξει και να φοβηθεί.

Εμείς λέμε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ότι τον περιμένουν δύσκολες και χειρότερες μέρες και ότι λύση δεν είναι οι εκλογές με τα φοβικά διλλήματα από μεριάς του συστήματος και τις αυταπάτες που δήθεν αντιπαρατίθενται σε αυτά από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός όσο δεν μπορεί να αδιαφορήσει για τις εξελίξεις που επιβάλλονται από τους ιμπεριαλιστές άλλο τόσο δεν μπορεί να τις «αξιοποιήσει» ως οπαδός της εκλογής ή μη προέδρου της δημοκρατίας ή ως ψηφοφόρος είτε υποτασσόμενος στα εκβιαστικά διλλήματα του συστήματος είτε έχοντας αυταπάτες για «άλλες λύσεις» εντός Ε.Ε., ΝΑΤΟ και ΔΝΤ.
Ο μόνος τρόπος για να υπερασπιστεί τη ζωή του, να διεκδικήσει τα δικαιώματά του και να ανατρέψει πραγματικά αυτή τη πολιτική είναι να οργανωθεί και να αντιδράσει απέναντι σε όλους αυτούς που τον θέλουν φοβισμένο και με σκυμμένο το κεφάλι ή ως απλό ψηφοφόρο που θα έχει ευθύνες για την πολιτική που θα ακολουθήσουν οι επόμενοι διαχειριστές αν δεν τους δώσει επαρκή δύναμη. Να πάει κόντρα στην εντεινόμενη φασιστικοποίηση, όπως στην περίπτωση του Ρωμανού, και να επιβάλλει λύσεις προς όφελός του. Να βγει στους δρόμους του αγώνα και να ακουστεί πλατιά και δυνατά το ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΘΕΣΗ και να διεκδικηθεί μαζικά και μαχητικά ΨΩΜΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
 http://www.kkeml.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: