Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Μέγα θράσος από τους φονιάδες των λαών ! ΗΠΑ: Κυρώσεις κατά κυβερνητικών αξιωματούχων της Βενεζουέλας αναμένεται να επιβάλει η Ουάσιγκτον.

 ΗΠΑ: Κυρώσεις κατά κυβερνητικών αξιωματούχων της Βενεζουέλας αναμένεται να επιβάλει η Ουάσιγκτον. 

Με πρόσχημα την... παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, προσανατολίζεται στην επιβολή κυρώσεων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους της Βενεζουέλας για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι παραβίασαν τα ανθρώπινα δικαιώματα των διαδηλωτών κατά τη διάρκεια των πολυήμερων αντικυβερνητικών συγκεντρώσεων του 2014.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, σχεδιάζει να υπογράψει έναν νόμο που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο και προβλέπει την επιβολή κυρώσεων, κλιμακώνοντας την δράση κατά της κυβέρνησης και του λαού της Βενεζουέλας.
Χωρίς να έχει διευκρινιστεί το εύρος των κυρώσεων κατά των αξιωματούχων της κυβέρνησης του Νίκολας Μαδούρο το πρακτορείο Ρόιτερς αναφέρει ότι σε αυτές θα περιλαμβάνεται η απαγόρευση έκδοσης βίζας και το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων όσων κυβερνητικών αξιωματούχων εμπλέκονται στην παραβίαση των δικαιωμάτων των διαδηλωτών.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε την σχετική νομοθεσία χθες Τετάρτη, δυο ημέρες αφότου ο νόμος είχε εγκριθεί και από την Αμερικανική Γερουσία.
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: