Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Νέα Σελίδα στο K.K.4ever με γκάλοπ.Του Red Star.

Red Star



Φίλοι και φίλες του k.k.4ever , κατά καιρούς έχουμε χρησιμοποιήσει το εργαλείο του blogger για τις δημοσκοπήσεις. Προχτές δοκίμασα μια άλλη δωρεάν πλατφόρμα δημοσκοπήσεων , που αποδείχτηκε δυστυχώς προβληματική και αναγκάστηκα να σταματήσω την ψηφοφορία ενώ ήδη είχαν προλάβει να πάρουν μέρος 53 άτομα. Ζητώ συγνώμη σε όσους συμμετείχαν και δεν μέτρησε η γνώμη τους.Αποφάσισα λοιπόν να ψάξω περισσότερο και κατέληξα στο micropoll.com που παρέχει κάποια σχετική ασφάλεια και αποτρέπει την επαναλαμβανόμενη ψήφο από την ίδια διεύθυνση ip.
Κατά καιρούς σε έρευνες του k.k4ever για την πρόθεση ψήφου είχαμε κατακλυστεί από ακροδεξιούς που κατέστρεφαν και αλλοίωναν την ψηφοφορία ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή συνεχόμενα, με τους γνωστούς τους τρόπους νοθείας. Τώρα τι νόημα έχει να καταγραφεί ότι οι υμνητές της Χούντας και του Χίτλερ διαβάζουν ένα κομμουνιστικό ιστολόγιο κανείς δεν ξέρει ! 

Η νέα σελίδα μας  ΓΚΑΛΟΠ του K.K.4ever θα φιλοξενεί πέρα από τη γνωστή πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές και άλλες έρευνες. 


Σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία στους αναγνώστες του k.k.4ever αλλά και όσους βρουν τη κάθε έρευνα μέσω συνδέσμων στο Facebook ,το twitter και αλλού να εκφέρουν την γνώμη τους και να καταγραφεί ένα αποτέλεσμα όχι αντιπροσωπευτικό του συνολικού πληθυσμού, αλλά του δικού μας μικρόκοσμου, της κοινότητας του k.k.4ever.

Σίγουρα θα μπορούμε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα αν το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο και έχοντας στο μυαλό μας πάντα ότι το αποτέλεσμα αφορά κυρίως το αναγνωστικό κοινό του μπλογκ μας.

Αν σε κάποια έρευνα παρατηρηθεί κακόβουλη ψηφοφορία ,αυτή θα σταματήσει και θα υπολογίσουμε το αποτέλεσμα με βάση τις έγκυρες ψήφους.

Ευχαριστώ όλους  εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: