Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Καταγγέλλει τον αντικομμουνισμό του ευρωκοινοβουλίου, με αφορμή τη συζήτηση για την απαγόρευση του αντικομουνιστικού κέντρου "Μεμόριαλ" στη Ρωσία.

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ




Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την αντικομμουνιστική υστερία που για μια ακόμη φορά κυριάρχησε στο ευρωκοινοβούλιο με αφορμή την συζήτηση για την αίτηση απαγόρευσης από τα Ρωσικά δικαστήρια του "ιδρύματος Μεμόριαλ", το οποίο ιδρύθηκε από τον διαβόητο αντισοβιετικό Ζαχάροφ, στηρίζεται και χρηματοδοτείται από την ΕΕ τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Το ίδρυμα Μεμόριαλ λειτουργεί ως κέντρο για την συκοφάντηση της Σοβιετικής Ένωσης και των πρωτόγνωρων κατακτήσεων του σοσιαλισμού, φορέας του καπιταλιστικού συστήματος για τη χειραγώγηση των εργαζομένων.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει το προκλητικό κοινό ψήφισμα που πέρασε με τη ψήφο του Λαϊκού Κόμματος, Σοσιαλδημοκρατών, Φιλελεύθερων, Συντηρητικών Μεταρρυθμιστών, Πρασίνων και του κόμματος των 5 αστέρων του Γκρίλο). Το ψήφισμα αυτό συνυπέγραψαν ευρωβουλευτές της GUE/NGL από το "Μέτωπο Αριστεράς Γαλλίας (στο οποίο συμμετέχει το Γαλλικό ΚΚ), τη Γερμανική "Die Linke"και την "Αριστερή Συμμαχία της Φιλανδίας".
Σοβαρές ευθύνες έχει η ομάδα της GUE/NGL, που καθοδηγείται από το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) και τα κόμματα του, ιδίως τη Γερμανική "Die Linke" και τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κατέθεσε κι αυτή απαράδεκτο ψήφισμα με το οποίο υπερασπίζεται το αντικομμουνιστικό αυτό κέντρο, βαφτίζοντας το "οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
Ο αντικομμουνισμός της ΕΕ, της πλουτοκρατίας και του πολιτικού της προσωπικού θα πέσει στο κενό.
Οι λαοί έχουν υποχρέωση να υπερασπιστούν την ιστορική αλήθεια.

Πηγή : KKE

Δεν υπάρχουν σχόλια: