Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

ΠΑΜΕ: Συλλαλητήριο σήμερα στην Ομόνοια ενάντια στην αξιολόγηση και την ποινικοποίηση των αγώνων.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο σημερινό συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα απευθύνει το ΠΑΜΕ ενάντια στην αξιολόγηση και την ποινικοποίηση των αγώνων.
Συγκεκριμένα σε δελτίο τύπου αναφέρει:
«Για μια ακόμα φορά κινητοποίηση εργαζομένων χαρακτηρίζεται από την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη παράνομη και καταχρηστική. Αυτή τη φορά χαρακτηρίστηκε παράνομη η απόφαση της ΑΔΕΔΥ να απέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι από τις διαδικασίες "αξιολόγησης".
Τελικά παράνομος κρίνεται κάθε αγώνας εργαζομένων και επειδή τα νέα αντιλαϊκά μέτρα θα αποτελούν την αιτία νέων κινητοποιήσεων, νέοι νόμοι ετοιμάζονται για να δυσκολέψουν έως και να καταστήσουν αδύνατη κάθε απόφαση για απεργία.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικό, μαχητικό παρόν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο, αύριο Τρίτη στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια, και στην πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενάντια στην "αξιολόγηση" και την ποινικοποίηση των αγώνων».
Κινητοποιήσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας
Στη Θεσσαλονίκη η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί σε συλλαλητήριο στις 7 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στις προσπάθειες της κυβέρνησης να βάλει στο γύψο τους λαϊκούς αγώνες και να συνεχίσει τις απολύσεις.
Στην Πάτρα το Κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Αχαΐας καλεί σε συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου ενάντια στην «αξιολόγηση».
Στη Λάρισα το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλεί σε κινητοποίηση στις 12μ. στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Στην Αλεξανδρούπολη η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί στις 7.30 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο.
Σε 24ωρη απεργία κατέρχεται την Τρίτη 15 Ιούλη η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας. Παράλληλα, καλεί στη συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια και την πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Γεωργίας Νομού Αττικής σε έκτακτη γενική συνέλευση αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρία στις 12 μ. στο κτίριο της Μενάνδρου 22 που στεγάζεται η Γενική Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, της οποίας ο Γενικός Δ/ντής εξέδωσε την απόφαση επιμερισμού ποσοστών που προβλέπει ο Ν. 4250/2014. Παράλληλα καλεί στη συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 7 μ.μ. και στην πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: