Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Γενικός Γραμμάτεας της ΚΕ ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού-Ευρωεκλογές.

 Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον και την προοπτική του τόπου και του λαού μας, δήλωσε, εξάλλου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας πως θα σταλούν πρωτίστως μηνύματα στην ΕΕ για τις ακολουθούμενες πολιτικές.


Εάν όσοι διαφωνούν απέχουν από αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ανέφερε, “θα υπερισχύσουν εκείνες οι πολιτικές, οι οποίες ουσιαστικά ταυτίζονται με τις πολιτικές των κυρίαρχων κύκλων της ΕΕ”.


Κάλεσε όσους διαφωνούν με τις πολιτικές των κυρίαρχων κύκλων της ΕΕ να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις.
Μόνο έτσι, είπε, θα πάει ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη ότι πρέπει να αλλάξουν αυτές οι πολιτικές.
Δήλωσε ακόμη ότι ισχυρό ΑΚΕΛ σημαίνει εγγύηση για μια πορεία στο Κυπριακό, η οποία θα στοχεύει στην επίλυση του με βάση αρχές και μέσα στα πλαίσια τα συμφωνημένα.

Σημαίνει, ταυτόχρονα, δύναμη, όπως είπε,  “για να αντισταθούμε στις αντιλαϊκές πολιτικές οι οποίες προωθούνται σε βάρος της πλειοψηφίας του κυπριακού λαού”.
O κ. Κυπριανού καταλήγοντας ανέφερε πως έχει τεράστια σημασία το ΑΚΕΛ να εξέλθει από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση ενισχυμένο.


Πηγή : Χαραυγή

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αμα δεν πας κοντρα στην Ε.Ε δεν προκειτε να δειτε χα'ι'ρι στην κυπρο..!!!
Νομιζατε οτι η εε θα σας λυσει το κυπριακο..γελαστηκατε και τωρα θελετε να κανετε την ευρωπη καλυτερη..
Παρεα με τον αλεξη να πατε