Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Βιβή Δάγκα, υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο «kontra»: Ρεαλιστικό είναι ό,τι έχει ανάγκη η εργατική - λαϊκή οικογένεια.

 Να κρίνουν με βάση την εμπειρία τους για τις προοπτικές που ανοίγονται στη ζωή τους κάλεσε τους νέους ανέργους και εργαζόμενους η Βιβή Δάγκα, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». 



Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό «kontra» για το θέμα της ανεργίας, τόνισε ότι για τους νέους δεν αποτελεί λύση η ανάπτυξη που θα γίνει στα «αποκαΐδια» των εργασιακών δικαιωμάτων.


«Με ευκαιρίες απασχόλησης δεν γεμίζουν στομάχια», σημείωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στα πεντάμηνα και τα άλλα προγράμματα κακοπληρωμένης και ανασφάλιστης εργασίας. Όπως είπε, ανταγωνιστικές επιχειρήσεις σημαίνει ότι οι μισθοί θα πάνε στα «Τάρταρα».

Η Βιβή Δάγκα χαρακτήρισε την ΕΕ ως «μνημόνιο των μνημονίων», προσθέτοντας ότι ρεαλιστικό είναι ό,τι έχει ανάγκη σήμερα η εργατική και η λαϊκή οικογένεια. Αναδεικνύοντας τη διέξοδο, υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία η αποδέσμευση από την ΕΕ, με μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.


Πηγή : 902.gr

Στον 902 και κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή πιο πάνω στη πηγή, υπάρχει το βίντεο με τη συνέντευξη της υποψήφιας δημάρχου Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: