Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Συγκεντρώσεις και συσκέψεις για τις εκλογές με σύνθημα "Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους..."

Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει συσκέψεις και συγκεντρώσεις.
Σήμερα, στις 7 π.μ., στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στον Πειραιά, θα μιλήσει ο Θανάσης Ευαγγελάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.
Αύριο Τετάρτη:
-- Στις 6:30 μ.μ., συγκέντρωση στον Κορυδαλλό, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (αίθουσα Πλειάδες), με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ.
-- Στις 6:30 μ.μ., στο Δημαρχείο Καισαριανής, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ.
-- Στις 6:30 μ.μ., στο Δημαρχείο Κηφισιάς, με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 6:30 μ.μ., στον Ασπρόπυργο, στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ.
-- Στις 6:30 μ.μ., στα Μέγαρα, στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.
-- Στις 7 μ.μ., στον Υμηττό, στην αίθουσα του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ.
-- Στις 6:15 π.μ., σε εργαζομένους του Δήμου Ν.Ιωνίας θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ.
-- Στις 7 π.μ., στους λιμενεργάτες του ΟΛΠ θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ.
-- Στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Ανθούσα θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
-- Στις 12 μ., σε συγκέντρωση στο πολυκατάστημα PRAKTIKER του Αιγάλεω, θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
Σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή
-- Εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των Ευρωεκλογών, τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές», διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Πέμπτη 6/2, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψηφιότητες που θα στηρίξει το ΚΚΕ για την Περιφέρεια και τους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.
-- Η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ οργανώνει συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Ευρωεκλογές και Τοπικές Εκλογές και οι θέσεις του ΚΚΕ. Παρουσίαση των επικεφαλής σε Περιφέρεια και Δήμους», σήμερα Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» στην Κομοτηνή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: