Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σχόλιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στερεάς Ελλάδας για Κ. Μπακογιάννη και Β. Αποστόλου


Σχόλιο εξέδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Στερεάς Ελλάδας για τη συνέντευξη του Κ. Μπακογιάννη και του Β. Αποστόλου στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν τη λύση για το πρόβλημα της χρηματοδότησης της Τοπικής Διοίκησης: Να δοθούν στις Περιφέρειες και τους Δήμους τα έσοδα που εισπράττονται από το φόρο ακινήτων!

Δεν προκαλεί καμιά εντύπωση η θέση των υποψηφίων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και της διαχείρισης του συστήματος να συνεχιστεί απρόσκοπτα η φοροληστεία και το άγριο χαράτσωμα του λαού, από κάθε λογής φόρους που καθημερινά προστίθενται στις πλάτες του λαού, την ίδια στιγμή που οι επιχειρηματικοί όμιλοι πανηγυρίζουν για τις προκλητικές φοροαπαλλαγές που τους εξασφαλίζει η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
Το αν αυτοί οι φόροι πηγαίνουν στο κράτος ή στην Τοπική Διοίκηση δεν αλλάζει την πολιτική που αδειάζει την τσέπη των εργαζομένων από την απληρωσιά, την ανεργία, το τσεκούρωμα των μισθών και συντάξεων, την ακριβοπληρωμένη Υγεία και Παιδεία, τα ανταποδοτικά τέλη των Οργανισμών της Τοπικής Διοίκησης.
Να καταργηθεί τώρα ο φόρος ακινήτων. Χρηματοδότηση της Τοπικής Διοίκησης από τον κρατικό προϋπολογισμό. Φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου με 45%. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία!».
Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: