Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

H Κορίνα Σουμάχερ προς τα κοράκια των ΜΜΕ: Αφήστε μας ήσυχους !

 Η σύζυγος του άσου της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ, που βρίσκεται ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο από τις 29 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ έπειτα από ατύχημα στο σκι, κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης να αφήσουν ήσυχους τους γιατρούς και την οικογένειά της, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.


«Είναι σημαντικό για μένα να αφεθούν ήσυχοι οι γιατροί και το νοσοκομείο για να μπορέσουν να εργασθούν με ηρεμία. Σας παρακαλώ, αφήστε ήσυχη και την οικογένειά μας», γράφει η Κορίνα Σουμάχερ σε ανακοίνωση που απευθύνεται προς τα μέσα ενημέρωσης.


«Σας παρακαλώ, έχετε εμπιστοσύνη στα ιατρικά ανακοινωθέντα και αποχωρήστε από το νοσοκομείο. Σάς παρακαλώ υποστηρίξτε μας στον κοινό μας αγώνα για τον Μίκαελ», γράφει η κ. Σουμάχερ.

Από πηγή της έρευνας για το ατύχημα έγινε γνωστό ότι η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του Μ. Σουμάχερ λειτουργούσε τη στιγμή του ατυχήματος και οι εικόνες που έχουν ληφθεί είναι αξιοποιήσιμες.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό ντοκουμέντο», δήλωσε η πηγή. Η κάμερα, η ύπαρξη της οποίας αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, πέντε ημέρες μετά το ατύχημα, παραδόθηκε από την οικογένεια του κ. Σουμάχερ στις αρχές.

Η εισαγγελία και η γαλλική χωροφυλακή που διενεργούν την έρευνα για το συμβάν ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη στο δικαστικό μέγαρο του Αμπερτβίλ, κοντά στο Μεριμπέλ όπου συνέβη το ατύχημα, για να δώσουν πληροφορίες σχετικές με την εξέλιξη της έρευνας.

Πηγή : left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: