Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δραστηριότητες της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

 Σε συγκέντρωση στην Καλλιθέα θα μιλήσει την Κυριακή 19 Γενάρη στις 11π.μ. ο Βασίλης Δημόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ. 


Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σε καφενείο στην διεύθυνση Φιλαρέτου και Αριστείδου.

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ καλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 19 Γενάρη, στις 7 μ.μ.στο Καπνομάγαζο (πίσω από το Εργατικό Κέντρο). Θα επακολουθήσει μουσική βραδιά με τον Τάσο Καλαφάτη.

Οι ΚΟ Κερατσινίου - Δραπετσώνας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ριζοσπάστης - καθημερινό όπλο για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την ανασύνταξη του κινήματος», τη Δευτέρα 20 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24 και Παπαναστασίου). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

Οι ΚΟ Κορυδαλλού του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ριζοσπάστης - καθημερινό όπλο για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την ανασύνταξη του κινήματος», την Τετάρτη 22 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Κορυδαλλού (αίθουσα Πλειάδες). Θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

Η ΠΕ Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση βράβευσης των πρωτοπόρων στην Οικονομική Εξόρμηση Τομεακών Οργανώσεων, ΚΟΒ και συντρόφων την Κυριακή 26 Γενάρη, στις 6 μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού «ΜΟΛΥΒΙ» στο Αιγάλεω (Ιερά οδός 154, κοντά στο σταθμό του μετρό Ελαιώνας).

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: