Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Θουκιδίδης»: Ενισχυμένες οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ με νέα πρωτιά !

  Διατήρησαν την πρωτιά και με αύξηση ψήφων οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ  στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργυρούπολης - Αλίμου - Ελληνικού «Ο Θουκυδίδης».


Συνολικά τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 438 και τα άκυρα - λευκά ήταν 24 (από 430 και 42 αντίστοιχα στις προηγούμενες εκλογές). 

- Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) πήρε 155 ψήφους και 3 έδρες στο ΔΣ (από 132 ψήφους και 3 έδρες που είχε).

- Η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία (ΣΥΡΙΖΑ) πήρε 113 ψήφους και 2 έδρες (από 97 ψήφους και 2 έδρες που είχε).


- Η Δημοκρατική Συνεργασία (ΠΑΣΚ) πήρε 74 ψήφους και 2 έδρες (από 78 ψήφους και 2 έδρες που είχε).

- Η ΔΑΚΕ πήρε 70 ψήφους και 2 έδρες (από 81 ψήφους και 2 έδρες που είχε).

- Η Υπέρβαση πήρε 26 ψήφους και καμιά έδρα στο ΔΣ (δεν είχε κατέβει στις προηγούμενες εκλογές).

Με ανακοίνωσή τους οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ χαρακτηρίζουν αισιόδοξο και ελπιδοφόρο το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα και καλούν τους εκπαιδευτικούς: «Συσπειρωθείτε ακόμα περισσότερο στο Σύλλογο. Με τη συμμετοχή σας. Με τη δράση σας. Με τις ιδέες σας. Με τις καταγγελίες σας και τις προτάσεις σας. Εμείς έχουμε συνείδηση της ευθύνης που μας επιφορτίζει αυτό το αποτέλεσμα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι οι συνάδελφοι που έδωσαν εμπιστοσύνη στο ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης, έχουν μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες. Όμως ξέρουμε να κερδίζουμε τέτοιου είδους... "στοιχήματα"».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: