Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Οι τρομοκράτες νεοναζί της Χ.Α. προετοιμάζονται για σφαγές.Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη να σκοπεύει με καλάσνικοφ νέας γενιάς (σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η κατοχή τέτοιου όπλου)

 Μία φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη που κάνει σκοποβολή με αυτόματο όπλο, πιθανότατα στο σκοπευτήριο Σχιστού, δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής. 


 Δίπλα στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής φαίνεται ένα ακόμη άτομο με την ίδια μπλούζα παραλλαγής να κάνει σκοποβολή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το όπλο που απεικονίζεται να κρατά ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι καλάσνικοφ νέας γενιάς, τύπου RPK, το οποίο δέχεται ακόμα και διόπτρα για νυχτερινή σκόπευση.
Όπως λένε ειδικοί στην εφημερίδα, ο τρόπος που χειρίζεται το πολεμικό όπλο δείχνει στρατιωτική εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το νόμο, απαγορεύεται η κατοχή τέτοιων όπλων. Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «γελοίες διαρροές που δεν σχετίζονται με καμία παράνομη πράξη [και] εξευτελίζουν τους θεσμούς και κάθε έννοια δικαίου». «Παρουσιάζουν ως δήθεν ντοκουμέντα ασήμαντα στοιχεία που είναι γνωστά εδώ και μήνες» προσθέτει η ανακοίνωση της ΧΑ.

Πηγή : left.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: