Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις.

Το γύρο της Ελλάδας κάνει το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»,μεταφέροντας το μήνυμά του «Αλλαξε τον κόσμο το 'χει ανάγκη», μέχρι την κορύφωσή του στις 19, 20, 21 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στο Ιλιον. 



Οι επόμενες εκδηλώσεις είναι:
Αύριο, Πέμπτη
  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στη Θάσο διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση στην Καλλιράχη, στις 9 το βράδυ, με λαϊκό γλέντι, έκθεση βιβλίου, αφιερώματα και συζητήσεις. Κεντρικός ομιλητής οΔήμος Ζαχαριάδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
  • Συνεχίζεται ο θερινός κινηματογράφος για ανέργους και νέα ζευγάρια που διοργανώνουν από κοινού η Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης και οι Κλαδικές Οργανώσεις της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, με ώρα έναρξης τις 9 το βράδυ, στο θεατράκι πίσω από το γηπεδάκι του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο. Αύριο, θα προβληθεί η ταινία «Θα χυθεί αίμα». Ενώ κάθε Πέμπτη, στο χώρο θα υπάρχει παιδότοπος με τη λειτουργία του να ξεκινάει στις 7.30 μ.μ. Αύριο, Πέμπτη, ο παιδότοπος περιλαμβάνει κουκλοθέατρο «Τα παιδιά που φέρανε την Ειρήνη». Εργαστήρι Κατασκευών. Προβολή ταινίας: «Το σκυλί που σταμάτησε τον πόλεμο».
Εκδηλώσεις αλληλεγγύης
Στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» οι Οργανώσεις Α' Αθήνας - Γαλατσίου και οι Οργανώσεις Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης στις συνοικίες της Αθήνας και καλούν το λαό και τη νεολαία να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, συλλέγοντας τρόφιμα, ρούχα και σχολικά είδη.
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:
Λαμπρινή: 6/9 πλατεία Αγ. Ανδρέα
Ηλιούπολη (στην περιοχή «Τυπογραφικά»): 7/9 πλατεία Βεάκη
Πετράλωνα: 7/9 πλατεία Αγ. Αικατερίνης
Κυψέλη: 11/9 πλατεία Κυψέλης
Γκύζη: 13/9 πλατεία Γκύζη
Βύρωνας: 13/9 πλατεία Καραολή - Δημητρίου (απέναντι από το δημαρχείο)
Ιλίσια: 14/9 πλ. Τερζάκη
Κολωνός: 14/9 πλατεία «Σωτ. Πέτρουλα» (Αγ. Κωνσταντίνος)
Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν αφιερώματα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι, παραστάσεις Καραγκιόζη, θεατρικά σκετς, πολιτικές ομιλίες κ.ά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: