Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Καμιά ανοχή στους λασπολόγους αντικομμουνιστές, πασόκους και δεξιούς. Φτάνει πια η ευγένεια...Σχόλιο του Red Star.

Φτάνει πια η ευγένεια !


Εκφράζοντας πάντα την προσωπική μου άποψη θέλω να αναφερθώ σε όσους ψηφίζουν ακόμα ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ. και μιλούν με μίσος κατά του Κ.Κ.Ε. 

Στην ίδια κατηγορία βάζω και όσους ψήφιζαν στο παρελθόν ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ. και σήμερα, φωλιάζουν σε ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ανεξ.Έλληνες, Χ.Α., ΔΗ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΛΑ.Ο.Σ. και συνεχίζουν να βρίζουν το Κ.Κ.Ε ή να μιλούν απαξιωτικά για τον σοσιαλισμό σε χώρες που προσπάθησαν να το εφαρμόσουν ,έστω και χωρίς επιτυχία.

Όλους αυτούς λοιπόν, τους οποίους ξεχωρίζω από τους σοβαρούς πολίτες που έχουν την ιδεολογία τους, αλλά δεν προβαίνουν σε λασπολογίες ,συκοφαντίες και ψέμματα, τους κατατάσσω στην κατηγορία "Ανθέλληνες Αντικομμουνιστές" (Α.Α.)


Οι Α.Α. λοιπόν με θράσος, και αλητεία, σε διαδίκτυο, ραδιόφωνα, καφενεία, τόπους δουλειάς, εν μέσω τεράστιας οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, κατηγορούν το Κ.Κ.Ε και τον υπαρκτό σοσιαλισμό για όλα τα δεινά του τόπου !!!

Αλήθεια , αυτός είναι ο πραγματικός εκτσογλανισμός της κοινωνίας ,οι οπαδοί του Βενιζέλου και του Σαμαρά που μας κουνούν το δάχτυλο απειλητικά !

Αναφέρονται στην Ελλάδα σαν Σοβιετία ή το τελευταίο κομμουνιστικό καθεστώς της Ευρώπης, λες και ποτέ κυβέρνησε το Κ.Κ.Ε. ή εφαρμόστηκε κάποιο σοσιαλιστικό μέτρο σε οποιοδήποτε κυβερνητικό τομέα.

Θυμούνται τον εμφύλιο πόλεμο, και λασπολογούν για την εργατιά,την αγροτιά και τους νέους που αγωνίστηκαν σε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ.Κατηγορούν τους τότε αντάρτες, ως δολοφόνους και πράκτορες των Σοβιετικών, όταν οι παππούδες τους αφού συνεργάστηκαν με τους ναζί ή τους ανέχτηκαν, παρέδωσαν την Ελλάδα στους Εγγλέζους και μετά στους Αμερικάνους.

Οι προδότες και καταδότες των πατριωτών το παίζουν Έλληνες πατριώτες !

Κατηγορούν το Κ.Κ.Ε. ως σταλινικό κόμμα και αναπαράγουν τις αηδίες για εκατομμύρια νεκρούς από το Σοβιετικό κράτος και τον Στάλιν, ξεχνώντας πως ο Σοβιετικός λαός, υπέστη την μεγαλύτερη καταστροφή στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από τους ναζί.Ξεχνώντας το παρελθόν της Σοβιετικής Ένωσης και τους δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς από τις πολιτικές  της Τσαρικής Ρωσίας.

Αναπαράγουν ένα σωρό ψέματα της Δύσης για την Σοβιετική Ένωση χωρίς παράλληλα να δέχονται κριτική για τα αληθινά εγκλήματα της ναζιστικής Γερμανίας και των συμμάχων της, που βοήθησαν έμμεσα ή άμεσα να αποκτήσουν δύναμη οι καπιταλιστές δεκάδων κρατών, αλλά και οι πολιτικές σοσιαλδημοκρατικών,κεντρώων  και δεξιών κομμάτων.Αλλά και τα εγκλήματα των Αμερικάνων που έκαναν χρήση της ατομικής ενέργειας σε Ναγκασάκι και Χιροσίμα, που χρησιμοποίησαν πρώτοι απαγορευμένα όπλα στο Βιετνάμ και αργότερα σε Ιράκ,Γιουγκοσλαβία ,Αφγανιστάν σε συνεργασία με άλλα κράτη του ΝΑΤΟ.

Και για να γυρίσουμε στο σήμερα.

Οι Α.Α. που στήριξαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου, το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη Ν.Δ., που έκαναν τα πάντα για να προσκολλήσουμε στην Ε.Ο.Κ -Ε.Ε. της Γερμανίας, που στήριξαν τους απατεώνες που με ψεύτικα στοιχεία  οδήγησαν την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωζώνη, που  συνέβαλλαν στην δημιουργία ενός κράτους που το διοικούσαν κομματικοί πράσινοι και γαλάζιοι στρατοί, βγάζουν γλώσσα κατά του Κ.Κ.Ε.

Αυτοί που έφαγαν και ήπιαν χάρη στην κομματική τους ιδιότητα, που έκλεψαν , ή ανέχτηκαν εν γνώση τους κλέφτες και μιζαδόρους...

Ποιοι  ; Τα κομματόσκυλα του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ., οι Α.Α. που τώρα κρύβονται και σε άλλα κόμματα για να κρύψουν το αμαρτωλό παρελθόν τους.

Και  υπάρχει και η νέα γενιά των Α.Α. που ενηλικιώθηκαν περίπου  στην περίοδο της κυριαρχίας της Τρόικας.

Οι νέοι Α.Α. είναι μια κατηγορία αντικομμουνιστών , που "Δεν ευθύνονται λόγω του νεαρού της ηλικίας τους" για το μαύρο χάλι που άφησαν η παλιά Ν.Δ. και το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ ...κατηγορούν ως απολιθωμένο και δογματικό το Κ.Κ.Ε το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα, που με τα λάθη και τις παραλείψεις του σε όλη του την ιστορία, πάλεψε για να αποτρέψει την Ε.Ε. των πολυεθνικών και των μονοπωλίων.Πάλεψε κόντρα στο ρεύμα της πλειοψηφίας, με κάθε κόστος.

Ευτυχώς οι νέοι Α.Α. είναι μια μικρή μειοψηφία πια, αφού στη μεν Ν.Δ. με δυσκολία αγγίζουν το 10 % στο δε ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι.Αλλά έχουν βρει αλλού φιλοξενία για να ρίχνουν το δηλητήριο τους και να συνεχίζουν το προπαγανδιστικό έργο των πατεράδων και παππούδων τους.

Σε όλους τους Α.Α., που συναντώ στο δρόμο, στο διαδίκτυο έχω να πω, πως από μένα τουλάχιστον τέρμα οι ευγένειες και ο πολιτισμός. Γιατί πλέον με 27 % ανεργία, με ανθρώπους που αυτοκτονούν για οικονομικά θέματα,που πεθαίνουν καθημερινά από το κρύο ,την πείνα και την ανεπάρκεια του συστήματος υγείας που ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν και στήριξαν, η μόνη αντιμετώπιση που τους αξίζει είναι ο δυναμικός αντίλογος.

Το τελευταίο χρόνο, έχω "διαγράψει" από φίλους ,έχω ξεκόψει από συγγενείς, έχω λογομαχήσει με Α.Α. χωρίς να δείχνω καμιά ευγένεια. και πολιτισμό.

Και μπορεί όσοι με γνωρίζουν να λένε ότι τόσα χρόνια ήμουν ευγενικός ,ήπιος αλλά υπάρχει και ένα όριο και πλέον λυπάμαι ,αλλά άλλαξα.

Η πολιτισμένη τακτική ας μείνει στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος, που έχουν την πείρα και την δύναμη να αντέχουν όλους τους Α.Α.

Προσωπικά δεν θα ανεχτώ, κανέναν και καμιά Α.Α. που έφερε τον λαό της πατρίδας μας σε αυτή τη τραγική κατάσταση (για αυτό και τους λέω Ανθέλληνες) να λασπολογούν κατά του κομμουνισμού -Κ.Κ.Ε.

Για το Κ.Κ.Ε έχω και εγώ τις προσωπικές μου απόψεις, διαφωνίες και πικρίες, όπως και για άλλους χώρους της αριστεράς, που πρόδωσαν τις αξίες για τις οποίες παλεύω.

Και είναι λογικό να μην συμφωνεί κάποιος 100 % σε πρακτικές ,τακτικές και συμπεριφορές κομμάτων και φορέων.Αν άλλωστε συμφωνούσα θα ήμουν μέλος του Κ.Κ.Ε ή κάποιου άλλου κόμματος της κομμουνιστικής αριστεράς.

Αλλά αυτές οι διαφωνίες και πικρίες αφορούν δευτερεύοντα ζητήματα.Για αυτό και συνεχίζω να βρίσκομαι σε αυτή την πλευρά, που έλεγε και λέει την αλήθεια, που δεν έχει δικαιωθεί τόσες δεκαετίες.

Ο αγώνας συνεχίζεται και οι θυσίες όλων των αγωνιστών δεν πρέπει να έγιναν άδικα και άσκοπα, επειδή εμείς φερθήκαμε με επιείκεια στον αντίπαλο, επειδή του επιτρέψαμε να καπηλεύεται τις έννοιες της πατρίδας , της νομιμότητας, και της δημοκρατίας.

Red Star

3 σχόλια:

RATM είπε...

Δεν ειμαι υπερμαχος της ευγενιας, πολλες φορες εχω απαντησει με αγενια γιατι αυτο αξιζε στο συκοφαντη συνομιλιτη μου, ολοι εχουμε διαγραψει κοσμο απο τον περιγυρο μας οχι γιατι ειναι αλλο κομμα, γιατι παντου επιστρατευεται η μπαρουφα οτι γιατι να μην εχεις φιλο που ειναι στο πασοκ, τη χ.α, τη νδ , το συριζα ή οπου αλλου οργανωμενος. Γιατι απλα δεν ειναι θεμα επιλογης. Η φιλια ειναι δεσμος τεραστιος προυποθετει εμπιστοσυνη,εκτιμηση,στηριξη στη δυσκολια, θελει κοινο βηματισμο και αντιληψη σε βασικα πραγματα και αρχες που διεπουν τη σταση ζωης του καθενος. Θελει ενα επιππεδ κοινης αμντιληψης και ερμηνειας της ζωης και των γεγονοτων που τη συνοδευουν. Ειχα φιλους στην πασπ και στη δαπ στη σχολη οσοι εμειναν φιλοι μεχρι και σηερα ή εστω αθρωποι που αν και χαθηκαμε τρεφουμε εκτιμηση και φιλικα συναισθηματα ακομα ο ενας για τον αλλο ειναι οσοι καταφερα να τους τραβηξω προς τη μερια μου αν οχι να γινουν κομμουνιστες ή φιλοκομμουνιστες να μην ειναι τουλαχιστον απεναντι μου να ακουνε με τις διαφωνιες τους μεν αλλα με σεβασμο και ενδιαφερον και τη γνωμη του ΚΚΕ αλλοτε να πειθονται και αλλοτε οχι αλλα να ξερουν και να ξερω οτι ειμαστε στο ιδιο μεγαλο στρατοπεδο της ταξης μας. Πως να ημουν φιλος ή να ειμαι σημερα ακομα με εναν ανθρωπο που θα του λεω οτι με απελυσαν και θα βλεπω στο προσωπο του οτι συνηδειτα εχει συμβαλει σε αυτο? Γιατι αλλο να εχεις ψηφισει ακομα και ΝΔ και αλλο να εισαι στη σχολη ΔΑΠ ή στο συνδικατο ΔΑΚΕ γιατι σου δινουν σημειωσεις ή σου ταζουν ρουσφετι. Τι φιλος ειναι αυτος που του λες οτι δεν εχεις να νοικιαζεις πια σπιτι και οτι μαλλον θα παρατησεις τις σπουδες σου και αυτος να μπαινει στο ψ/δ της πασπ γιατι τον κερνανε σφηνακια στα κλαμπ? Νομιζω εγινα κατανοητος τι θελω να πω. !

RATM είπε...

Ωστοσο δεν πρεπει να ξεγραφουμε κανενα παιδι της ταξης μας. Να μην χαριζουμε στον αντιπαλο ουτε ενα μελλοντικο στρατιωτη. Καθε ενας που χανεται απο εμας ειναι κερδος για το συστημα. Για οσους συναναστραφηκα και τους αφησα πισω το φερω βαρεως, το ψαχνω να δω αν μπορουσα να κανω κατι ακομα και δεν το εκανα, κοιταζω να το κανω στους επομενους που θα γνωρισω. Πρεπει ναεχουμε εμπιστοσυνη στην εργατικη ταξη και στα παιδια της. Αυτα τα παιδια πρεπει να τα φερουμε με το μερος μας. Τα παδια που ειναι απο γονεις Α.Α. , με τα παδια των αριστερων ή κομμουνιστων μονο δεν μπορουμε να νικησουμε. Μπορουμε να παρουμε με τομερος μας τη νεα βαρδια τηςεργατικης ταξης και τους πιο μεγαλους ακομα? Ναι μπορουμε. Εγω δεν ειχα σοι κομμουνιστες ή αγωνιστες. Πασοκοι και Νεοδημοκρατες ολοι πλην μακρυνων συγγενων που ηταν ανταρτες αλλα που ζητημα να τους εχω δει 2-3 φορες στη ζωη μου. Ο πατερας μου ηταν μελος της ΝΔ μικροαστος γαρ, ευτυχως οχι αντικομμουνιστης, σεβοτανε το ΚΚΕ. Εγω πειστηκα απο τους κομμουνιστες και απο αυτα που εβλεπα εμπειρικα και αφου εγω μπορεσα μπορουνε και οι αλλοι. Δε με θεωρω ουτε πιο μαγκα , ουτε πιο εξυπνο. Εχω πολλους φιλους απο πασοκονεοδημοκρατικες οικογενειες που εγιναν ΚΚΕ τετοιους θελουμε οπως κι τα παιδια που γνωριζουν το ΚΚΕ απο μικροι απο το σπιτι τους. Για τη ιστορια οι γονεις μου πλεον ειναι ψηφοφοροι του ΚΚΕ αν και χρειαστηκε μαχη και συγκρουση ακομα και για δεχτουν αρχικα τ στρατευση μου με το ΚΚΕ... Ειναι εκπληκτικο το πως λετουργει στηναναπτυξη της συνηδεισης η πειρα οταν αυτη κολαει με την επαφη την τακτικη με την πολιτικη του ΚΚΕ. Τιποτα δεν παει χαμενο λοιπον οσα λεμε ακομα και αν νομιζουμε οτι βρισκουν τοιχο, στην πραγματικοτητα ειναι σπορα που υπο προυποθεσεις μπορει να καρπισει. Ποσοι απο μας δεν συναντηθηκαμε αυτα τα χρονια της κρισης σε απεργιες με κοσμο που μπορει και ενεργα στη σχολη να ηταν σε δαπ-πασπ και να λογοφερναμε και τωρα τους βλεπουμε στην πορεια του ΠΑΜΕ να μας λενε ειχατε δικιο, τα λεγατε...?! Για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ ως κομμουνιστες και οχι ως χριστιανοι πρεπει μα δειξουμε εμπιστοσυνγη, επιμονη και υπομονη για να κερδιζουμε ανθρωπο τον ανθρωπο απο τον αντιπαλο. Ασφαλως και θα σιχτιρισουμε, ασφαλως θα ερθει και η στιγμη που ισως πλεον δεν μπορουμε να κανουμε και κατι αλλο και θα αφησουμε καποιους πισω, δεν ειναι ετσι και αλλιως ολα αποκλειστικα δικη μας ευθυνη , εχει και ο καθενας τη δικη του ευθυνη και ο αντιπαλος ειναι πολυ ικανος και με υπεροπλια σε μεσα. Εμεις ομως εχουμε υπεροπλια στις ιδεες και το δικιο με το μερος μας οποτε πρεπει στο κομματι που μας αντιστοιχει να εξαντλουμε τα περιθωρια.

Χαιρετω και καλες γιορτες

Red Star είπε...

@RATM

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά !

Απαντώ έστω και με σημαντική καθυστέρηση.

Ευχαριστούμε για τα υπέροχα σχόλια και τις επισημάνσεις σου.

Σαφέστατα τίποτα δεν πάει χαμένο ακόμα και αν όσα λέμε νομίζουν ότι βρίσκουν τοίχο.Μη ξεχνάμε ότι και ο εχθρός με τον ίδιο τρόπο προσπαθεί να ρίξει τον δικό του σπόρο.

Οι ιδεολογικοί αντίπαλοι που μας σέβονται πρέπει να έχουν και αυτοί τον σεβασμό και την ευγένεια μας.Οι κομμουνιστές ή οι υποστηρικτές κομμουνιστικών κομμάτων ποτέ δεν ήταν βάρβαροι όπως οι καπιταλιστές και οι σύμμαχοι τους.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σκληροί αγωνιστές και ετοιμοπόλεμοι, και πάντα απ'όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη κάθε συκοφαντία και λάσπη για την ιδεολογία τους.