Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση την Κυριακή 10/11 στο Σύνταγμα στις 18.00.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση υπεράσπισης της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού την Κυριακή στις 18.00 στο Σύνταγμα.



 Την ώρα που θα συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην τρόικα, αντίστασης στο μνημόνιο και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας.


 Φτάνει πια! Σταματάμε την καταστροφή, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία, αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Πηγή : ΣΥ.ΡΙΖ.Α

2 σχόλια:

Antonxxx είπε...

Πασοκοκαραγκιοζηδες.
Σαμποτάρουν την απεργία και Κυριακή απόγευμα
Καλούν για μούντζες.

Ειναι σίγουροι οτι δεν θα βρέχει;

Red Star είπε...

Με 27 % ,πιστεύω ίσα με 300 χιλιάδες κόσμο θα κατεβάσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α μόνος του ,το λιγότερο που λέω :P Και με το 7 % του Καμένου δεν θα είναι άλλες 70 χιλιάδες αντιμνημονιακοί ; Βάλε και αγανακτισμένους πάσης φύσεως, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ , ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ , ΕΠΑΜ κοκ άλλες 30 χιλιάδες, μιλάμε για 400 χιλιάδες λαού τη Κυριακή...

Σε θερμοκρασία δωματίου πάντα και χωρίς βροχή, διαφορετικά αν δεν κάνει γκελ το κομμάτι από το πλακάκι δεν έχει νόημα...Πάντως έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί το κάλεσμα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ...