Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Xρυσαυγίτης επιτέθηκε στη Νάξο σε στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Έντονο περιστατικό συνέβη στις 11:30 το πρωί σήμερα στην παραλία της Νάξου κατά τη διάρκεια ενημερωτικής δράσης μελών του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων που διεξάγει σήμερα Σάββατο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Το ΠΑΜΕ Νάξου, αντί συγκέντρωσης, διένειμαν στην πόλη της Νάξου ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την προετοιμασία δράσεων και της πρότασης που έχει υποβάλει σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για πανελλαδική απεργία στις 23 Οκτωβρίου.
Την ώρα της διανομής των φυλλαδίων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε αρχικά λεκτική αντιπαράθεση από αυτοαποκαλούμενο χρυσαυγίτη
,που κατέληξε σε επίθεση προς το στέλεχος του ΠΑΜΕ, Βαγγέλη Κορρέ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να αιμορραγεί.

Το άτομο που επιτέθηκε στο μέλος του ΠΑΜΕ, ακούστηκε, σύμφωνα με πληροφοριες,  να λέει κατά τη διάρκεια του επεισοδίου "εγώ είμαι χρυσή αυγή"

Αμέσως έγιναν κλήσεις προς την αστυνομία, αλλά τελικώς τα μέλη του ΠΑΜΕ απευθύνθηκαν σε διερχόμενα Όργανα του Λιμεναρχείου Νάξου.

Το μέλος του ΠΑΜΕπου δέχθηκε την επίθεση, κατέθεσε μήνυση στην αρμόδια Λιμενική Αρχή, ενώ προηγουμένως εξετάσθηκε για το τραύμα του στο Κ.Υ.-Νοσοκομείο Νάξου.

Το γεγονός εξελίχθηκε σε καφετέρια στο κεντρικότερο σημείο της παραλιακής οδού της Νάξου και υπήρχε στο σημείο αρκετός κόσμος και τουρίστες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει περιστατικό επίθεσης με τραυματισμό στη Νάξο.

Πηγή : Naxos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: