Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ προς τον Πρόεδρο του ΚΚ Βοημίας - Μοραβίας.

 Μήνυμα απέστειλε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας προς τον Πρόεδρο του Κομμουνιστικού Κόμματος Βοημίας – Μοραβίας, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του ΚΚΕ για το πετυχημένο αποτέλεσμα του Κομμουνιστικού Κόμματος Βοημίας - Μοραβίας στις πρόσφατες εκλογές.



Αναλυτικά το μήνυμα:

«Προς

Τον πρόεδρο του Κομμουνιστικού Κόμματος Βοημίας - Μοραβίας

σ. Βόιτσεκ Φίλιπ 

Αγαπητέ σύντροφε Φίλιπ,


Το ΚΚΕ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες της Τσεχίας για το επιτυχημένο αποτέλεσμα του ΚΚ Βοημίας - Μοραβίας  στις πρόσφατες εκλογές.

Το αποτέλεσμα τονίζει ότι ο τσέχικος λαός αναγνωρίζει τη συμβολή του ΚΚΒΜ στην πάλη ενάντια στην αντεργατική πολιτική των αστικών πολιτικών δυνάμεων στην Τσεχία, στην επίθεση του κεφαλαίου και τα αντιλαϊκά μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι αυτό το αποτέλεσμα σημειώθηκε σε συνθήκες έντασης της ανιστόρητης αντικομμουνιστικής προπαγάνδας που έχει εξαπολύσει η αστική τάξη στην Τσεχία και συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Κόμμα μας εκτιμά την πολύχρονη συνεργασία του ΚΚΕ και του ΚΚΒΜ, εκτιμά την κοινή δράση στα πλαίσια της "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ", που πρόσφατα συγκροτήθηκε για τη μελέτη, την έρευνα ευρωπαϊκών θεμάτων και την συντονισμένη πάλη των ΚΚ της Ευρώπης. 

Η συνεργασία των κομμάτων μας είναι προς όφελος της πάλης των δύο λαών, προς όφελος της υπόθεσης του σοσιαλισμού. 

  Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα σας.

 Με συντροφική εκτίμηση

 Δημήτρης Κουτσούμπας

Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: