Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Σημαντικό μήνυμα του ΚΚΕ στον λαό : "Ο λαός χρειάζεται να δυναμώσει τον αγώνα του"...Ολόκληρο το σχόλιο της ΚΕ του ΚΚΕ για τις οικονομικές εξελίξεις & τις συζητήσεις σχετικά με την κάλυψη χρηματοδοτικού και δημοσιονομικού κενού

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


 Ο λαός χρειάζεται να δυναμώσει τον αγώνα του, χωρίς να περιμένει κάτι από την έκβαση των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα για την κάλυψη των λεγόμενων χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας.


Ανεξάρτητα από το ύψος του δημοσιονομικού και χρηματοδοτικού κενού της Ελλάδας, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο τελικά αυτό θα καλυφθεί, το σίγουρο είναι ότι το μάρμαρο θα το πληρώσουν πάλι οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης.

Άλλωστε τα αντιλαϊκά μέτρα - δημοσιονομικού ή διαρθρωτικού χαρακτήρα - έχουν μόνιμο και σταθερό στόχο τη στήριξη της καπιταλιστικής κερδοφορίας σε βάρος των λαϊκών αναγκών. Τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό όταν του υπόσχονται ότι έχουν τη μαγική συνταγή με την οποία μπορούν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα, δηλαδή το καπιταλιστικό κέρδος και τις ανάγκες του λαού.

Πηγή : Κ.Κ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: