Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ [31/10/2013]...Καταδικάζει τη συνεχιζόμενη άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις και παρεμβάσεις του ΚΚΕ στη βουλή.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταδικάζει τη συνεχιζόμενη άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις και παρεμβάσεις του ΚΚΕ στη βουλή.

Τελευταίο κρούσμα η άρνηση να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση της Προέδρου της Κ.Ο. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, για το σοβαρό ζήτημα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων, που απασχολεί εκατομμύρια λαϊκές οικογένειες, μικροϊδιοκτήτες γης και αγρότες.


Ενώ αρχικά στη διάσκεψη των προέδρων της βουλής αναφέρθηκε ότι η επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό θα απαντηθεί την Παρασκευή από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σήμερα ανακοινώθηκε κώλυμα λόγω «συνάντησης με την Τρόϊκα». Την ίδια στιγμή ο κ. Στουρνάρας έχει χρόνο να συμμετέχει σε διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς βουλευτές, που μόνο στόχο έχουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να χρυσώσουν το χάπι της φοροεξόντωσης του λαού.

Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του και να δυναμώσει την πάλη του για την κατάργηση του χαρατσιού στα ακίνητα και όλων των αντιλαϊκών φόρων.

Πηγή : ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: