Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ: «Να μην υπάρξει σωματείο που δε θα καταδικάσει τα μαντρόσκυλα και τους μπράβους των εφοπλιστών».

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής εναντίον εργατών και στελεχών του ταξικού κινήματος στο Πέραμα.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Η συμμορία των ναζιστών της Χρυσής Αυγής που εμφανίζεται στη Ζώνη  στο Πέραμα στα μουλωχτά και σε αργίες, έκανε τραμπούκικη εμφάνιση στο σκοτάδι σημαδεύοντας πρωτοπόρους εργάτες και στελέχη του ταξικού κινήματος, που δρουν στο φως της ημέρας με φανερά τα πρόσωπά τους. Εργάτες που στέκονται στην αντίπερα όχθη από τους μεγαλοεργολάβους και τους εφοπλιστές που οι φασίστες υπηρετούν.
Oι φασίστες κουκουλοφόροι της Χρυσής Αυγής σημάδεψαν λάθος. Να μην υπάρξει σωματείο που δε θα καταδικάσει τα μαντρόσκυλα και τους μπράβους των εφοπλιστών. Κάθε εργατικό χώρο να τον αντικρίζουν από μακριά και σε φωτογραφία. Θα φροντίσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός για αυτό».
Πηγή : 902.gr

2 σχόλια:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Θα το επαναλάβω και πάλι : Εγκαιρη δημιουργία και συγκρότηση της ν έ α ς Ο.Π.Λ.Α. ώστε με κάθε νέα τέτοια δολοφονική απόπειρα ά μ ε σ α να υπάρχει π ρ α κ τ ι κ ή απάντηση κατά των υπαιτίων, που συνήθως είναι γνωστά θρασίμια του υποκόσμου. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να δημιουργήσουν τα ναζιστικά αποβράσμα συνθήκες "πογκρόμ" μεταξύ των εργαζομένων, των φοβισμένων και εξαθλιωμένων...
Ας φανταστεί κανείς, τ ί θα γινόταν, εάν θρηνούσαμε νεκρό σύντροφο ή εάν κάποιος σύντροφος έμενε ανάπηρος ή παράλυτος ή.....;;; Το καπιταλιστικό σύστημα τρίζει επικίνδυνα, ταξικές συγκρούσεις έρχονται, οι δολοφόνοι μπράβοι τους και τα μαντρόσκυλα του συστήματος, τα ναζιστικά καθάρματα, οι δολοφόνοι ετοιμάζονται, ακονίζουν τα μαχαίρια τους... Γιατί άλλωστε τους χρηματοδότησαν, τους άνοιξαν γραφεία, τους προβάλλουν ύπουλα και συστηματικά από τα κανάλια τους, έτσι "τζάμπα" τους ταϊζουν;;;

Red Star είπε...

Νομίζω στις επόμενες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ - ΚΚΕ θα υπάρχει ισχυρότερη περιφρούρηση , όπως και οι εξορμήσεις θα είναι μαζικότερες κ.ο.κ.

Αλλά πέρα από αυτά έχουν γνώση στο κόμμα, υπάρχει κλιμάκωση προκλήσεων από μέρους των φασιστών και πρέπει να αντιμετωπιστούν κατάλληλα.

Και να πω και το εξής.Ο στόχος τους είναι να σκοτώσουν και να τρομοκρατήσουν. Δεν είχαμε χτες νεκρό, ευτυχώς ευτυχώς ευτυχώς λέω και ξαναλέω. Θα ήταν τραγωδία. Από δω και πέρα μεγάλη προσοχή κανείς σύντροφος ή συντρόφισσα να μην τραυματιστεί από τα καθάρματα τους νεοναζί.