Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου: Καταγγελία για τη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαρουσιού καταγγέλλει την δολοφονική επίθεση των φασιστοειδών συμμοριών ενάντια στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Νίκαια.



Το βράδυ  της Πέμπτης 12/9/2013,με καλυμμένα τα πρόσωπά τους στήσανε ενέδρα ,όχι ενάντια σε ξένους εργάτες,αλλά ενάντια σε εργάτες συνδικαλιστές της ζώνης Περάματος , θέλησαν να δολοφονήσουν γνωστά μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζόμενων ενάντια στους εργοδότες. 

Οι εφοπλιστές,βιομήχανοι,εργοδότες, μαζί  με τα φασιστόμουτρα ,προσπάθησαν για μία ακόμη φορά να τρομοκρατήσουν τους εργάτες να μην αγωνίζονται για εργασία με δικαιώματα,συμβάσεις και μισθούς αξιοπρέπειας.

   Αυτή είναι η χρυσή αυγή τσιράκι των εργοδοτών ,μαντρόσκυλα του συστήματος,αυτό υπηρετούν με κάθε μέσο, με σκοπό όχι φυσικά να  λυγίσουν τους Κομμουνιστές,αυτό δε το κατάφεραν πιο αιμοσταγείς και πιο "σκληροί" από αυτούς ,φασίστες στο παρελθόν. Ο κύριος στόχος τους ,όπως πάντα είναι μέσο του αντικομουνισμού , να τρομοκρατήσουν,να χτυπήσουν,να υποτάξουν τους εργατοϋπαλλήλους και το οργανωμένο Εργατικό και Λαϊκό κίνημα.  
 Να φοβίσουν το Λαό να σταθούν εμπόδιο στην ανάγκη για ανασύνταξη του κινήματος,για την Λαϊκή Συμμαχία και την ανατροπή του βάρβαρου εκμεταλλευτικού αυτού συστήματος.
  Το ίδιο προσπάθησαν να πετύχουν και στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των σωματείων στο Σύνταγμα τον Οκτώβρη του 2011, σε συνεργασία με ασφαλίτες,νονούς της νύχτας,χούλιγκανς και με την κάλυψη κάποιων "αριστερών","αντιμνημονιακών","αντιεξουσιαστών" που τους υποστήριξαν και συντάχθηκαν μαζί τους τυφλωμένοι από το αντι-ΚΚΕ και αντι-ΠΑΜΕ μένος τους.

 Στους φασίστες μία απάντηση αρμόζει από όλους τους εργατοϋπαλλήλους ,τα σωματεία,τους μαζικούς φορείς και της πόλης μας. Ο Λαός μπορεί και πρέπει να τους απομονώσει,να βλέπουν χώρο δουλείας και γειτονιά από μακριά και σε φωτογραφία. Ότι πάθανε σε τόσες προσπάθειες να προσεγγίσουν εργοστάσιο , γιαπί,γραφείο,όπως "φάγανε  πόρτα" σε Λαγκαδά,Καλαμάτα,Εύβοια,Αθήνα... έτσι και στο Μαρούσι να μην τους φοβηθεί ο Λαός όπου εμφανίζονται .Μέχρι σήμερα σέρνονται όπως τα σκουλήκια,ύπουλα,καλυμμένα,κουκουλωμένοι με έναν μανδύα δήθεν υπέρ των αδυνάτων,αλλά προσπαθούν να χύσουν το δηλητήριό τους  ,να βρωμίσουν τις συνειδήσεις στα σχολεία ,στις γειτονιές και στο δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου.! 
Καλούμε το Δημοτικό συμβούλιο,τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν την φονική επίθεση,τα μαντρόσκυλα και τους μπράβους των εφοπλιστών.
Κάθε ανακοίνωση,ψήφισμα ενάντια στην δράση των φασιστών είναι γροθιά στο σύστημα που θέλουν να προστατέψουν.

ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΕΠΤΕΒΡΗΣ 2013

Οι Κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι
Μπουντούρογλου Ν.
Καρλατήρα Μ.
Φωτόπουλος Θ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: