Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ.

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Ανωγείων του ΚΚΕ και το παράρτημα Ρεθύμνου της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 7/8, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία «Αρμι», βραδιά τιμής και μνήμης στους πρωτεργάτες αγωνιστές της μάχης στο Σφακάκι το 1944.
Θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ρεθύμνου Γ. Πολυχρονάκης.
-- Η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Το παιδομάζωμα και ποιοι φοβούνται την αλήθεια», το Σάββατο 10/8, στις 9 μ.μ., στην πλατεία του χωριού Ζιάκα. Θα μιλήσει η Παναγιώτα Ντάγκα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή DVD και βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Το παιδομάζωμα και ποιοι φοβούνται την αλήθεια» του Δημήτρη Σέρβου, καθώς πολλά παιδιά από την περιοχή που κινδύνευαν από τον πόλεμο, το ανελέητο κυνηγητό των «μπουραντάδων» και τα «αναμορφωτήρια» της Φρειδερίκης βρήκαν φιλόξενη αγκαλιά στις σοσιαλιστικές χώρες.
-- Οι ΚΟ Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνουν στα Σουδενά (Ανω Λουσούς) Καλαβρύτων, την Κυριακή 11/8, στις 11 π.μ., εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ηρωικούς μαχητές του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ και τους εκτελεσμένους κομμουνιστές, που έπεσαν στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας από τους ναζί κατακτητές και ενάντια στην ντόπια και ξένη αστική τάξη.
-- Εκδήλωση τιμής στους μαχητές του ΕΛΑΣ για τον αγώνα τους ενάντια στους φασίστες Γερμανούς κατακτητές, διοργανώνεται την Κυριακή 11/8, στις 7 μ.μ. στον Αναβο, στα Φλώρια Σελίνου Χανίων.
-- Η ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 25 Αυγούστου, και ώρα 11 π.μ., στην αγροτική περιοχή «Μεγάλη Λίμνη» (στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης - Πολιχνίτου), πολιτική εκδήλωση στη μνήμη των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Λέσβου Γιάννη Σπλιαδή, από την Αγιάσο, και Γιώργου Σαμίου, από το Κεράμι Καλλονής, που σκοτώθηκαν στη μάχη που έγινε εκεί στις 23 Γενάρη 1948.


Δεν υπάρχουν σχόλια: