Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα.

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ προχωράνε σε πολιτικές συγκεντρώσεις με επίκεντρο τις πολιτικές εξελίξεις και την ανεργία. Συγκεκριμένα:

  • Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει την Παρασκευή 26 Ιούλη, στις 20.00, πολιτική συγκέντρωση στο Ποδοχώρι, στο χώρο «ΤΖΙΡΙΦ» με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Ομιλητής θα είναι ο Βασίλης Καταπόδης, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.
  • Εκδήλωση διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιούλη, στις 20.30, στη Μακρακώμη στην πλ. Δημοκρατίας, η ΚΟΒ Μακρακώμης του ΚΚΕ με θέμα την ανεργία. Ομιλητής θα είναι οΧρήστος Πάσουλας, μέλος του Τομεακού Γραφείου Φθιώτιδας του ΚΚΕ. Θ' ακολουθήσει λαϊκό τραγούδι από τοπική ορχήστρα. 
  • Η Τομεακή Οργάνωση Ελασσόνας του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 28 Ιούλη, στις 20.30, πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης στον κομμουνιστή δάσκαλο Θωμά Παπακωνσταντίνου, πρωτοπόρο αγωνιστή της ΕΑΜικής αντίστασης και μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που δολοφονήθηκε και εξαφανίστηκε στην περιοχή του Κισσάβου τον Οκτώβρη του 1949. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αβρανάς, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ελασσόνας του ΚΚΕ, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Θ. Παπακωνσταντίνου.


Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: