Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ :Σήμερα η εκδήλωση για την ανεργία Στις 8 το βράδυ στο Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο).

Μεγάλη πολιτική εκδήλωση με θέμα την ανεργία διοργανώνει σήμερα,
 
 
Παρασκευή, στις 8 το 

βράδυ στο Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο), η Οργάνωση Περιοχής Αττικής. Κεντρικός 
 
 
ομιλητής 


θα είναι ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής 
 
 
της ΚΝΕ, 


ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, ακόμα, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, έκθεση 



βιβλίου για 


μικρούς και μεγάλους και παιδότοπο.

Με αιχμή το κεντρικό σύνθημα «Το μέλλον μας δεν είναι η ανεργία και η κακοπληρωμένη δουλειά», οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική απευθύνθηκαν σε εκατοντάδες νέους και νέες, άνεργους, εργαζόμενους στα προγράμματα της υπερεκμετάλλευσης, νέους που κάνουν την πρακτική τους άσκηση, προσωρινά απασχολούμενους σε δουλειές με μεροκάματα πείνας και ημερομηνία λήξης.
Με περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της 3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα περιοδειών τηςΤομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΝΕ.
Στόχος των εξορμήσεων και των περιοδειών των Οργανώσεων της ΚΝΕ δεν ήταν μόνο να καλέσουν τη νεολαία να πάρει μέρος στην εκδήλωση, αλλά να γίνουν αφορμή για συζήτηση, για προβληματισμό γύρω από το πρόβλημα της ανεργίας και τις αιτίες του. Ετσι, το κάλεσμα στην εκδήλωση έγινε παράλληλα κάλεσμα οργάνωσης στο χώρο δουλειάς και τη γειτονιά, κάλεσμα συμμετοχής στους αγώνες για την προστασία των ανέργων αλλά και στην πάλη για να δοθεί μόνιμη και οριστική λύση στο πρόβλημα.
Στην ανακοίνωσή της, ανάμεσα σε άλλα, η ΚΝΕ αναφέρει: «Την ανεργία τη γεννά και την αναπαράγει το γερασμένο καπιταλιστικό σύστημα που ζει και αναπνέει για το κέρδος των μονοπωλιακών ομίλων, για τα συμφέροντα των λίγων.
Τα μονοπώλια, οι κυβερνήσεις και τα κόμματά τους, η ΕΕ δε θέλουν και δεν μπορούν να δώσουν σταθερή και μόνιμη δουλειά, να πάρουν μέτρα ανακούφισης για την ανεργία. Εμάς όλους μας βλέπουν και μας θέλουν φθηνό καύσιμο στην "ατμομηχανή" της κερδοφορίας τους.
Να απορρίψουμε τους εκβιασμούς τους! Δεν μπορούμε να ζούμε συνεχώς με μειωμένα δικαιώματα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: