Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ολλανδία: Συγκέντρωση του ΚΚΕ κατά του λουκέτου στην ΕΡΤ.

Ολλανδία: Συγκέντρωση του ΚΚΕ κατά του λουκέτου στην ΕΡΤ.


Η Κομματική Οργάνωση Βάσης του ΚΚΕ στην Ολλανδία καλεί μετανάστες και ντόπιους εργαζόμενους σε κινητοποίηση την Κυριακή 16 Ιούνη στις 15.00 στην Dam square στο Άμστερνταμ, ενάντια στην απαράδεκτη και προκλητική απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο της ΕΡΤ, που πετάει στο δρόμο 2.700 εργαζόμενους και παραδίδει τη δημόσια περιουσία, πληρωμένη από τον ελληνικό λαό, βορά στις ορέξεις του κεφαλαίου και των μονοπωλίων.


Ο αυταρχισμός, οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και η κατασυκοφάντηση των εργαζομένων είναι μόνο η αρχή, καθώς το σχέδιο της τρικομματικής κυβέρνησης είναι το συνολικό ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.


Το δόγμα «νόμος και τάξη», που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση, να βρει την απάντησή του από το λαϊκό - εργατικό κίνημα. Kαλούμε τους εργαζόμενους στην Ολλανδία μαζί με τους Έλληνες μετανάστες να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα για μην κλείσει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της ΕΡΤ και κανένας εργαζόμενος να μη μείνει στο δρόμο. Να απαιτήσουν την άμεση απόσυρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ, στον εργαζόμενο λαό που πλήττεται από την αντιλαϊκή πολιτική.

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: