Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

«Η Αστυνομία προμήθευε τους χρυσαυγίτες με ασυρμάτους και κλομπς»...Του Νίκου Μπογιόπουλου.

Το «παιχνίδι» με το λεγόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» συνεχίζεται.


Τα κόμματα του «αστικού τόξου»
είτε «σαλιαρίζουν» με τους φασίστες και μάλιστα το διαπράττουν στο όνομα των δημοκρατικών ελευθεριών (!),
είτε πλέκουν το «δημοκρατικό φερετζέ» τους, μιλώντας στο όνομα ενός «αντιφασιστικού τόξου» που, όμως, δεν κρύβουν ότι τη συγκρότησή του την επιδιώκουν πάνω στη βάση του υφιστάμενου κράτους.
Του κράτους, δηλαδή, των μονοπωλίων, του οποίου οι οικονομικές και πολιτικές δομές είναι εκείνες που γεννούν και εκτρέφουν το φασισμό...
*
Πίσω, πάντως, από τον μπερντέ της συνεχιζόμενης παράστασης, με τις «εντάσεις», τις «διαφωνίες», τις «συγκρούσεις», υπάρχει κάτι που λειτουργεί αδιατάρακτα. Επί δεκαετίες. Επί δεκαετίες, εκείνο που λειτουργεί αδιατάρακτα είναι ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός.
Φυσικά, με αυτόν τον κρατικό μηχανισμό ουδόλως άσχετες ή πολύ περισσότερο «αθώες» για τον τρόπο λειτουργίας του είναι όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και τα κόμματα που τις αποτέλεσαν.
*
Επειδή, λοιπόν, έχουμε ακούσει άπειρες φορές ότι «το κράτος έχει συνέχεια»
(σ.σ.: Μας το είπε και ο Σαμαράς, για να δικαιολογήσει την εφαρμογή των μνημονίων με τα οποία «διαφωνούσε»...)
θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε:
Το 2004 ήρθε στη δημοσιότητα ένα άκρως απόρρητο έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας με ημερομηνία 10/12/1999. Το άκρως απόρρητο έγγραφο (δημοσιεύτηκε στα «Νέα», στις 17/4/2004), το οποίο αναφερόταν στη «Χρυσή Αυγή», ανάμεσα στα άλλα έλεγε και τα εξής:
«β) Η οργάνωση (σ.σ.: η Χρυσή Αυγή) διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία αξιωματικούς και μόνιμους υπαξ/κούς του στρατού, αλλά και με αποστράτους.
γ) Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία και αποστράτους αξ/κούς της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και με απλούς αστυνομικούς.
δ) Στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των επετείων της 17ης Νοέμβρη, αλλά και άλλων εκδηλώσεων του αριστερίστικου και αναρχικού χώρου, η αστυνομία τούς προμήθευε με ασυρμάτους και κλομπς, για να τους εντοπίζουν και να τους κτυπούν, εμφανιζόμενοι ως «αγανακτισμένοι» πολίτες.
(...)
στ) Τα περισσότερα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οπλοφορούν παράνομα, προμηθευόμενα όπλα από βουλευτές (της ΝΔ) παρουσιαζόμενοι ως συνοδοί τους».
*
Οι ερωτήσεις που προκύπτουν από τα παραπάνω είναι πολλές, αλλά θα περιοριστούμε σε μία:
Στα 15 σχεδόν χρόνια που πέρασαν από τότε που συντάχθηκε η παραπάνω αποκαλυπτική έκθεση και στα 10 σχεδόν χρόνια από τότε που για πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας,
τα κόμματα που, επί των δικών τους κυβερνήσεων, θύλακες του κρατικού μηχανισμού, σύμφωνα με το άκρως απόρρητο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., διατηρούσαν τόσο στενές σχέσεις με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, μπορούν να μας πουν τι έχουν κάνει για το θέμα;
Για παράδειγμα:
Εντοπίστηκε το δίκτυο ή τα πρόσωπα της Αστυνομίας με τα οποία «διατηρεί πολύ καλές σχέσεις» η ναζιστική συμμορία; Διαπιστώθηκε από πόσο ψηλά δίνονταν οι εντολές, όταν «η αστυνομία τους προμήθευε με ασυρμάτους και κλομπς»; Διερευνήθηκε η παράνομη οπλοφορία των χρυσαυγιτών και η κατηγορία ότι η προμήθεια όπλων γινόταν από βουλευτές;
Θα περιμένουμε (σ.σ.: ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι) απάντηση...

Γράφει: ο Νίκος Μπογιόπουλος

1 σχόλιο:

Red Star είπε...

Οι τραμπούκοι ακροδεξιοί, απόγονοι των γερμανοτσολιάδων, οι κάθε φύσεως φασίστες υμνητές του Μεταξά ή του Χίτλερ και το Πινοσέτ, κρυβόντουσαν κυρίως στη Ν.Δ.Δεν εμφανίστηκαν από το πουθενά να υποστηρίζουν την Χ.Α.Πολλοί χουντικοί και χουντοβασιλικοί ψήφιζαν επίσης πέρα από τη Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ κατά περιόδους.

Αυτοί δηλητηρίασαν τις νέες γενιές μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα που έφτιαξαν, κατέστρεψαν την ύπαιθρο,την Ελληνική οικονομία.Και τώρα θέλουν να μας πείσουν όσοι είναι μέσα στη Ν.Δ, Βορίδηδες ,Γεωργιάδηδες και Κρανιδιώτες ότι πάνε κόντρα στην Χρυσή Αυγή.

Για όλους αυτούς δεν υπάρχει μέλλον σε μια σοσιαλιστική Ελλάδα.Κανέναν συγχωροχάρτι δεν πρέπει να δώσει ο λαός όταν πάρει στα χέρια του την εξουσία.Καμιά πολιτική αμνηστία.Ο μόνος δρόμος για αυτά τα άθλια πολιτικά υποκείμενα είναι η μόνιμη αυτοεξορία ή αν παραμείνουν στην χώρα η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΥΣΤΗΡΗ καταδίκητους για τα πολιτικά εγκλήματα που έχει κάνει ο καθένας ξεχωριστά.

Αν δεν συμβεί αυτό και συγχωρεθούν όλα αυτά τομάρια,τότε θα ξέρουμε πως η λαϊκή εξουσία του μέλλοντος θα είναι ψευδεπίγραφη,άτολμη και χωρίς προοπτική.