Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Να είμαστε όλοι εκεί ! Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ Δημοσίου στη Πλατεία Κλαυθμώνος 6:00 μ.μ .Συλλαλητήριο και από την ΑΔΕΔΥ για το πολυνομοσχέδιο το απόγευμα στις 18:30 μπροστά στη Βουλή.Κλείνει το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα η αστυνομία...ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΗ
ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση-πορεία
Πλατεία Κλαυθμώνος 6:00 μ.μ.   Ν’ αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο της σφαγής των Δημοσίων Υπαλλήλων.
     Καμιά απόλυση-καμιά διαθεσιμότητα-μόνιμη δουλειά για όλους.


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες
Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έφερε στη Βουλή για ψήφιση ένα ακόμα πολυνομοσχέδιο που στην κυριολεξία σφαγιάζει τα λαϊκά δικαιώματα.
Με το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο
·         προωθείται η απόλυση χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων (4 χιλιάδες μέσα στο 2013, 15 χιλιάδες μέχρι το 2014 και συνολικά επιδιώκουν να μειώσουν τους δημοσίους υπαλλήλους μέχρι το 2015 κατά 150 χιλιάδες).
Να μην ξεγελαστεί κανείς!
Το υπαρκτό πρόβλημα ορισμένων επίορκων στο Δημόσιο Τομέα είναι το άλλοθι και το πρόσχημα.
·        Μονιμοποιείται το χαράτσι για τα ακίνητα, το οποίο φέτος θα εισπράττεται μέσα από τη ΔΕΗ και από του χρόνου μέσω της εφορίας. Αυξάνεται η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Μέσω των ρυθμίσεων που προωθούνται στο πολυνομοσχέδιο διασφαλίζονται οι τραπεζίτες, ώστε να συνεχίσουν να ληστεύουν τα λαϊκά νοικοκυριά.

Ενιαία πάλη τώρα ενάντια στις απολύσεις και τα αντιλαϊκά μέτρα!
Ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής!
Ενότητα κι Αγώνας, οργάνωση και πάλη για να εμποδίσουμε τα μέτρα της λαϊκής σφαγής.

Όχι σε όλες τις απολύσεις, στους ταξικούς αγώνες βρίσκονται οι λύσεις.

Εργατοϋπάλληλε μπροστά, τώρα μια γροθιά, γκρέμισε Μνημόνια και αφεντικά.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΤΗΝ 1Η ΜΑΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 10:30 π.μ.ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ


Σε συλλαλητήριο εναντίον του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών καλεί η ΑΔΕΔΥ στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα. Σημειώνεται ότι με εντολή της αστυνομίας το μετρό στο Σύνταγμα θα είναι κλειστό από τις 16:30.

Το πολυνομοσχέδιο, που έχει ήδη υπερψηφιστεί στην Επιτροπή Οικονομικών, φτάνει στην Ολομέλεια το μεσημέρι με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Καλώντας στο συλλαλητήριο, η ΑΔΕΔΥ αναφέρει πως το νομοσχέδιο «υλοποιεί τις δεσμεύσεις της προς την τρόικα για 15.000 απολύσεις και την υπαγωγή 25.000 δημοσίων υπαλλήλων, σε καθεστώς διαθεσιμότητας, συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημοσίων υπηρεσιών, καθώς και τη διατήρηση των χαρατσιών και τη συνέχιση της φοροληστείας των χαμηλών εισοδημάτων».

Η ΑΔΕΔΥ καλεί «σε άμεση αντίδραση σε αυτήν την πολιτική που διαλύει τις Δημόσιες Υπηρεσίες και κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος».

Πηγή : ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: