Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πρωτομαγιά 2013 -ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ : Ήρθε η ώρα της αριστεράς !


Πρώτη Μάη 2013 


Η συγκυβέρνηση πανικόβλητη παρακολουθεί τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του Ελληνικού λαού σε όλη την χώρα. Έτοιμος να παραιτηθεί είναι  ο Αντώνης Σαμαράς και να οδηγήσει την χώρα άμεσα σε εκλογές.Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ενώ ο Φώτης Κουβέλης μονολογούσε κάτι για κόκκινες γραμμές και έριχνε το ανάθεμα στους πρώην συντρόφους του στο ΣΥΝ ...

Με πρόχειρους και συντηρητικούς υπολογισμούς 600 με 700  χιλιάδες λαού άκουσαν το κάλεσμα των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ.
Στην μεγάλη πλειοψηφία τους αριστεροί διαδηλωτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ συνωστίζονται στην πλατεία συντάγματος μπροστά από την βουλή.

Ακολουθούν 3 με 4 χιλιάδες φίλοι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς  που είχαν συγκέντρωση έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο επί της Πατησίων ενώ 15 με 20 χιλιάδες κόσμου με τις σημαίες του ΠΑΜΕ προσπαθούν αλλά δεν μπορούν να προσεγγίσουν την βουλή λόγω της τεράστιας προσέλευσης του κόσμου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Όπως πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι, αφού είναι γνωστή η περιχαράκωση του ΚΚΕ σε αντίθεση με το μεγάλο κόμμα της αριστεράς του 30 %+  που προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες λαού.

Παντού αντηχούν τα αγωνιστικά συνθήματα Συριζαίων, «Ήρθε η ώρα της αριστεράς» και «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».

Οι πληροφορίες από Βόρεια Ελλάδα εξίσου καλές.

Ξεκίνησε επίσης πριν από λίγο η πορεία των διαδηλωτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ από την Πλατεία Αριστοτέλους με κατεύθυνση το Εργατικό Κέντρο. Η αστυνομία μιλά για 70.000 κόσμο ,αλλά σίγουρα είναι πάω από 100 με 120 χιλιάδες.

 Η πορεία του ΠΑΜΕ βρίσκεται στην Τσιμισκή και έχει περίπου 5 με 6  χιλιάδες κόσμο συνηθισμένος αριθμός για  μια συνδικαλιστική οργάνωση ενός μικρού σεχταριστικού κόμματος όπως το ΚΚΕ.

Πίσω στην Αθήνα συγκινητικές στιγμές ζει ο δημοκρατικός λαός.

Αγκαλιασμένοι ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη  ! Θα σκίσουμε το μνημόνιο φωνάζει ο Λαφαζάνης και κόσμος ζητωκραυγάζει. Παναγιώτη θα το "ακυρώσουμε"  είπαμε ,τον σκουντάει ο Τσίπρας. 

Κάπου εκεί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος γίνεται δεχτός με ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους χιλιάδες εργαζόμενους της ΠΑΣΚΕ. Θα  διορθώσουμε το μνημόνιο σύντροφοι , θα το κάνουμε δίκαιο και κοινωνικό ! Ζήτω, ζήτω μια φωνή όλη η πράσινη εργατιά.

 Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πιο πέρα διακριτικά με εκατό περίπου στελέχη του κόμματος που κρατούν Ελληνικές σημαίες χαμογελά εμφανώς προβληματισμένος και σκέφτεται αν τα 4 υπουργεία που ζήτησε είναι πολλά.Τόσο κόσμο μάζεψε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α λες να πάρει καμιά αυτοδυναμία και να μείνουμε απέξω ;

Η ώρα έχει φτάσει 7:00 .

Για μισό  λεπτό ,αυτός ο ενοχλητικός θόρυβος στα αυτιά του Γιάννη Δραγασάκη τι είναι; Ντουντούκες της απέραντης λαοθάλασσας ; Σάμπως είναι οι κομμουνιστές της Κ.Ο.Ε. που σφυρίζουν κρατώντας τις κόκκινες σημαίες με τα μισά σφυροδρέπανα ;

7:01 το ξυπνητήρι χτυπά και αναστατώνει και πάλι τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ και παραλίγο ΓΓ του ΚΚΕ πριν 2 δεκαετίες. Ξημέρωσε ακόμα μια Πρωτομαγιά. 

Ξύπνα Γιάννη , όνειρο ήταν…

«Άντε να δούμε πως θα κάνουμε κανένα photoshop της προκοπής. Όπως αυτό με την Ακρόπολη ντε. Τι θα δείχνουμε στους αριστερούς συντρόφους στην Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία ;» Άραγε αν στις σημαίες του ΠΑΜΕ αφαιρούσαμε τα γράμματα ; Έχει αρκετή η δουλειά η ΑΥΓΗ σκέφτηκε...

Πρωτομαγιά 2013 -ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ : ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ !

Red Star

1 σχόλιο:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Και στο τέλος ξύπνησε ο βουλευτής Συριζέος και είδε πως ο κώλος του ήταν ξέσκεπος....
Σπύρος