Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Εκδηλώσεις - συζητήσεις σε όλη τη χώρα για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ.


  Εκδηλώσεις-συζητήσεις για τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο του Κόμματος πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Σήμερα Σάββατο:

Στην Κάλυμνο στις 7.30 μ.μ. στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου από τη ΝΕ Βόρειας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Εργατικό Κέντρο Αγίου Νικολάου Κρήτης, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, γραμματέας Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.


Στην Πάρο στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη Σητεία στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα ΔΟΚΑΣ (πρώην ξενοδοχείο «ΕΛΕΝΑ») από την ΚΟΒ Σητείας. Θα μιλήσει ο Σίμος Σιμεωνίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης.

Από την ΚΟ Πρέβεζας στις 8.00 μ.μ. στη Λαϊκή Αγορά. Θα μιλήσει ο Θεόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Φαρκαδόνα στην αίθουσα ΚΑΠΗ στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας.


Αύριο Κυριακή:

Στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα από την Εδαφική Αχτίδα, την Εργατική Αχτίδα και την Αχτίδα ΑΕΙ-ΤΕΙ Αχαΐας θα πραγματοποιυηθεί εκδήλωση με θέμα «Οι αντιθέσεις για την ενέργεια – ΑΟΖ Ιονίου, οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στα γραφεία του ΚΚΕ στον Πειραιά (Καραΐσκου 119 πλατεία Κοραή), από την ΚΟ Οδηγών Φορτηγών στις 10.30 π.μ. και από την ΚΟ Ναυτιλιακών Υπαλλήλων στις 12.30 μ.μ.


Τη Δευτέρα 8 Απρίλη:

Στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου από τη ΝΕ Ρεθύμνου θα μιλήσει ο Δημήτρης Βρύσαλης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Στις 7 μ.μ. στο Καμάρι της Σαντορίνης.

Στην Πάτρα στις 8 μ.μ. στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο από την Εδαφική Αχτίδα Αχαΐας με ομιλητή τον Σπύρο Μπέτση, γραμματέα της ΑΕ.

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: