Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στη Μόσχα για το συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ)




Για τη Μόσχα αναχωρεί την Παρασκευή, 22/2 αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για να πάρει μέρος στις εργασίες του 15ουσυνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ), που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στη Μόσχα. Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν ο σ. Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και Υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ και ο σ. Γιώργος Μαγγανάς, συνεργάτης της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.
Το απόγευμα της Κυριακής, 24/2 η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα λάβει μέρος στις εργασίες της Ομάδας Εργασίας για την προπαρασκευή της 15ης Διεθνούς Συνάντησης των Κομμουνιστικών κι Εργατικών Κομμάτων, ενώ τη Δευτέρα στις εργασίες «στρογγυλού τραπεζιού», που διοργανώνει το ΚΚΡΟ με θέμα: «Ο σοσιαλισμός για τον οποίο αγωνιζόμαστε».
Στη Μόσχα εκπρόσωποι ΠΣΟ, ΠΣΕ και GUE
Στο συνέδριο του ΚΚΡΟ έχει προσκληθεί αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), στην οποία συμμετέχει ο σ. Γιώργος Μαυρίκος, ΓΓ της ΠΣΟ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ), που θα εκπροσωπηθεί από τον σ. Θανάση Παφίλη, ΓΓ του ΠΣΕ και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην αντιπροσωπεία της GUE στο 15ο συνέδριο του ΚΚΡΟ θα συμμετέχει ο σ. Γιώργος Τούσσας, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


ΠΗΓΗ - ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: