Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Προβάδισμα Θανάση Παφίλη με 41 % ανάμεσα στους αναγνώστες του μπλογκ μας.Συνεχίζεται η ψηφοφορία στο K.K.4ever. Ποιος/α θα θέλατε να εκλεγεί Γ.Γ. του ΚΚΕ στο 19ο συνέδριο ; Τι ψηφίζουν οι αναγνώστες του Κ.Κ.4ever.



Ποιος/α θα θέλατε να εκλεγεί Γ.Γ. του ΚΚΕ στο 19ο συνέδριο ;



2ο κύμα ψήφων


Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 380 


Έχουμε ήδη ένα καλύτερο δείγμα 380 ψήφων από τους αναγνώστες του μπλογκ μας, στην δημοσκόπηση για το συνέδριο.

Υπενθυμίζω ότι αυτή η έρευνα δεν είναι επιστημονική, σε αυτήν πιθανόν να ψηφίζουν και άτομα που δεν είναι Κ.Κ.Ε και να αλλοιώνουν το αποτέλεσμα, αλλά τέλος πάντων αφορά την προτίμηση που έχει το αναγνωστικό κοινό που μας παρακολουθεί καθημερινά ή τυχαία μπαίνει στο μπλογκ.

Σε σχέση με το πρώτο "κύμα" ψήφων δεν έχουμε μεγάλες διαφοροποιήσεις κάτι που δεν περίμενα καθώς το αρχικό δείγμα ήταν λίγο πάνω από τους 100 ψήφους.
Ξεχωρίζουν 2 επιλογές, αυτή του Θανάση Παφίλη με 41 % (+2) και της όποιας απόφασης της ΚΕ του Κ.Κ.Ε με 33 % (-1) .

Το προβάδισμα του Θανάση Παφίλη είναι σημαντικό και δείχνει και μια ανοδική τάση, αλλά εξίσου εντυπωσιακό είναι και το 33 % που εμπιστεύεται την όποια επιλογή κάνει η ΚΕ του Κ.Κ.Ε.

Στην τρίτη θέση η επιλογή του Νίκου Σοφιανού με 6 % (+1) που αν και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί δεν έχει αντίστοιχη απήχηση (προσωρινά τουλάχιστον) στους αναγνώστες του K.K.4ever χωρίς αυτό να σημαίνει πως   στα μέλη του Κ.Κ.Ε συμβαίνει το ίδιο.Πάντα μιλάμε για την κλειστή κοινότητα των φίλων του μπλογκ μας ,που στην μεγάλη τους πλειοψηφία στηρίζουν μεν το Κ.Κ.Ε αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του Κ.Κ.Ε.

Ακολουθούν ο Γιάννης Πρωτούλης με 4 % (-1) και η νυν Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα με 3 % (-2) .Παρά το γεγονός ότι είναι κοινό μυστικό πως το 19ο συνέδριο θα αναδείξει νέο/α Γ.Γ. υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που επιθυμεί να παραμείνει η Α.Παπαρήγα σε αυτή την θέση και προφανώς κι ανάμεσα στο 33 % της όποιας επιλογής της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. κρύβεται ένα ακόμα ποσοστό υπέρ της Αλέκας της οποίας η δημοτικότητα έχει ανέβει αρκετά το τελευταίο δίμηνο σε πανελλαδικά πολιτικά γκάλοπ.


Στο 2 % παραμένει η επιλογή της Λουίζας Ράζου, ενώ  κάτω από 1 % παίρνουν ο  Δημήτρης Κουτσούμπας ,Δημήτρης Γόντικας και Γιώργος Μαρίνος κάτι που σαφώς με εκπλήσσει.

Στο 5 % (+2) είναι οι αδιάφοροι  για το 19ο Συνέδριο του Κ.Κ.Ε. αναγνώστες μας.

Το τρίτο "κύμα" θα το εξετάσουμε όταν πλέον φτάσουμε τον πολύ ικανοποιητικό στατιστικά και δημοσκοπικά αριθμό των 800 ψήφων, όπου πλέον θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τις προτιμήσεις των φίλων του K.K.4ever.

Αλέκα Παπαρήγα
  15 (3%)
Νίκος Σοφιανός
  26 (6%)
Δημήτρης Κουτσούμπας
  3 (0%)
Θανάσης Παφίλης
  156 (41%)
Γιώργος Μαρίνος
  2 (0%)
Δημήτρης Γόντικας
  2 (0%)
Γιάννης Πρωτούλης
  17 (4%)
Λουίζα Ράζου
  10 (2%)
Υποστηρίζω το ΚΚΕ και όποιον εκλέξει η ΚΕ του ΚΚΕ
  129 (33%)
Δεν υποστηρίζω το ΚΚΕ - Δεν με ενδιαφέρει
  20 (5%)

Δεν υπάρχουν σχόλια: