Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ - Να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες από τις πλημμύρες



Να λάβει τα αναγκαία μέτρα  επειγόντως, χωρίς να υπολογίζει το οικονομικό κόστος, για την ανακούφιση και την προστασία των πληγέντων, να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση για πλήρη αποζημίωση των σπιτιών και μαγαζιών, της αγροτικής παραγωγής και των εγκαταστάσεων, καλεί τη δημοτική αρχή του Ωρωπού η ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ.

«Για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον λαό της περιοχής μας είναι εγκληματικές οι ευθύνες των κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ., των στελεχών τους στην Τοπική Διοίκηση, γιατί άφησαν την περιοχή μας, την αγροτική παραγωγή, χωρίς έργα και μηχανισμούς αντιπλημμυρικής προστασίας, παρά τις προειδοποιήσεις, τις καταγγελίες και διεκδικήσεις οργανώσεων και φορέων της περιοχής» τονίζει σε ανακοίνωσή της.
Άμεση ήταν η παρέμβαση του ΚΚΕ για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή του Ωρωπού μέσα στο σαββατοκύριακο. Στελέχη και μέλη του Κόμματος στην περιοχή μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Χασιώτη, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στους πληγέντες. «Είναι  σε διαρκή κινητοποίηση για να εκφραστεί η λαϊκή αλληλεγγύη ώστε οργανωμένα να απαιτήσουμε την λήψη άμεσων μέτρων»,  αναφέρει η ΚΟΒ Ωρωπού.
Χτες Δευτέρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, περιόδευσαν στις περιοχές που υπήρξαν καταστροφές και εξέφρασαν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: