Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Εξαμηνιαίες τάσεις της MRB : Γκάλοπ - Ξαναζεσταμένο φαγητό, με μικρό προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (28,7 %) και μικρή πτώση της Ν.Δ. (26,1 %).Οι νεοναζί τρίτο κόμμα με 12,1 %. Στο 5,4 % το Κ.Κ.Ε.Σχολιάζει με το μελομακάρονο στο χέρι και τον κουραμπιέ στην κοιλιά, το πεφταστέρι των πονεμένων κουκουέδων, o Red Star .

Δημοσκόπηση της MRB , 27 Νοεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου 2012



Η εκτίμηση ψήφου δείχνει μια αντιστροφή (για τους 2 πρώτους) του εκλογικού αποτελέσματος του καλοκαιριού και μας προσφέρει μια ξαναζεσταμένη δημοσκοπική χορτόσουπα με μόνη έκπληξη την επανεμφάνιση στην χώρα μας άκακων φυτοφάγων ζόμπι  και  την εξάπλωση ανορθόγραφων ορφανών του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν. Μήπως το γκάλοπ αυτό  είναι σημάδι πως οι Μάγιας είχαν δίκιο για το τέλος του κόσμου ; Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.





Ο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α παρά τις συνδιασκέψεις παλαιών γνώριμων πασόκων  και διασκεδαστικών πολύχρωμων συνιστωσών (με τους δεκάδες οπαδούς σε όλο τον πλανήτη ,το ηλιακό μας σύστημα και κάθε αριστερό γαλαξία) , αδυνατεί να φτάσει όχι μόνο το 30 %, αλλά και αυτό το έρημο 29 και κάτι  % που πήρε μαζί με τη Ντορίτσα ο Αντώνης τον Ιούνιο που μας πέρασε.Έτσι έχει μια άνοδο 2  μονάδων περίπου ,στο 28,7 %. Σταθεροποιείται όμως στην πρώτη θέση  και δείχνει να παγιώνει ένα ποσοστό πάνω από το 26,9  % των τελευταίων εκλογών.



Η Ν.Δ. με 26,1 % δείχνει να αντέχει παρά το τρίτο μνημόνιο και τα νέα μέτρα λιτότητας και χάνει σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές μόλις 3,5  ποσοστιαίες μονάδες.( Ο αιώνιος βλάξ συντηρητικός Έλληνας ψηφοφόρος άνω των 60 ετών την κρατάει ζωντανή , πάνω από το 20 % , δίνοντας περήφανος για δώρο Χριστουγέννων στα εγγόνια του 26 γραμμάρια Βελγικής σοκολάτας και ένα πακέτο  με ελπίδες ανάπτυξης της χώρας το σωτήριον έτος 2092, όταν όλοι μας θα ατενίζουμε ψηλά από τον ουρανό με τα αγγελούδια την ισχυρή Ελλάδα... )...



Ο "κυρίαρχος" Ελληνικός λαός , ξεχνώντας την ιστορία που έγραψαν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ,κομμουνιστές και η  Σοβιετική Ένωση με τους ΕγγλεζοΑμερικάνους συμμάχους, στηρίζει τους  νεοναζί εχθρούς της πατρίδας μας σε ποσοστό 12,1 % ,δηλαδή τους δίνει ακόμα 5 % μέσα σε έξι μήνες.

Όσο ουρλιάζει σαν υστερικό παιδάκι της τρίτης δημοτικού ο Κασιδιάρης απειλώντας την αστυνομία για νεκρούς και όσο ανορθώνεται ψηλά το πουλί της χούντας , ο Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος οικογενειάρχης θα νοσταλγεί πιο πολύ τον γύψο του Γεώργιου Παπαδόπουλου ,το μουστάκι του Αδόλφου και τη ναζιστική μπότα που είχε σαπίσει εδώ και 70 χρόνια σε όλο τον κόσμο ,πλην της ένδοξης χώρας που γέννησε την Δημοκρατία και επαναφέρει στην μόδα το κυνήγι μεταναστών (σύντομα κομμουνιστών,εβραίων,κουρέων και αλεπούδων).



Το ΠΑ.ΣΟ.Κ μάλλον δεν θα ξαναδεί τέτοιο ποσοστό (7,8%) που μεγαλόψυχα του δίνει η MRB.Η πτώση του είναι 4,5 μονάδες παρά την ευγενική χορηγία της εταιρείας του κύριου Μαύρου που στην μνήμη του παλαιού δικομματισμού, Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάνει ένα ψυχικό, μέρες που είναι.



Το 7,1 % θα το κάνει κορνίζα στο γραφείο του ο Πάνος Καμμένος γιατί έχει καταγραφεί πριν την διάσπαση του κόμματος.Στις επόμενες τάσεις αναρωτιόμαστε αν θα καταγράφεται καν αυτό το κόμμα των Εξαρτημένων, από τα κόμματα που προέρχονται, Ελλήνων πολιτευτών. Γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται και ο Μανωλιός (Μανώλης) φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς, αλλά παρέμεινε δεξιός.Όσο για τον συμπαθέστατο Παύλο Χαικάλη ίσως να αναπολεί τις μέρες που ήταν διαχειριστής στην πολυκατοικία...




Στο 5,7 % η Δημοκρατική Αριστερά στα λόγια και Δημοκρατική Δεξιά στις πράξεις , αντέχει χάνοντας μόλις μισή  μονάδα από τις εκλογές του Ιουνίου.Ο Φώτης Κουβέλης εξακολουθεί να είναι δημοφιλής στον λαό για κάποιο υπερφυσικό λόγο που αγνοώ, αλλά μέρες που είναι θα αναζητήσω στην Βίβλο και στις διάφορες προφητείες ανά τον  κόσμο που μιλούν για κάποιο σωτήρα παππούλη με ήρεμο λόγο και άσπρο μουστάκι.



Το Κ.Κ.Ε. που με συνέπεια δίνει την μάχη του και δικαιώνεται καθημερινά κερδίζει μόλις 1 %  σε σχέση με το αποτέλεσμα του Ιούνη του 2012 - Οκτώβρη 1993 , σύμφωνα με την MRB πάντα.Έτσι με το 5,4 % μένει οριακά έβδομο, αν και η εκτίμηση μου είναι ότι αυτό το νούμερο στις επόμενες τάσεις της MRB που θα βγουν  μετά το συνέδριο θα διπλασιαστεί  και θα ξεπεράσει το 10 %.Δεν μπορεί, ένας στους δέκα Έλληνες-Ελληνίδες μέσα στους επόμενους έξι μήνες, θα ξυπνήσουν από το ΕυρωπαικοΕνωσιακό όνειρο που τους προσφέρουν τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεροκεντροδεξιάς.

Όλοι γνωρίζουμε πως και η ωραία κοιμωμένη κάποτε ξύπνησε από το μακρύ ύπνο της, αν και χρειάστηκε το φιλί ενός πρίγκηπα ( poke-σκούντηγμα προς τους συντρόφους-ισσες που θα εκλέξουν νέο Γ.Γ.)


Και ναι φίλοι και φίλες του K.K.4ever (πρέπει να συνηθίσετε το νέο μας τίτλο που δεν εμπεριέχει το γράμμα Έψιλον, κρίση είναι κόψαμε προβοκάτορες- συντάκτες από το μπλογκ, κόψαμε και ένα γραμματάκι για να μην μας μπερδεύετε και με το γνωστό σε όλους κόμμα KKE4ever(!!;;!!...  ).

Και ναι αγαπητοί φίλοι ο Έλβις ζει και είναι σε τροχιά  στο διάστημα τραγουδώντας για την φύση και το χασίσι. Και ναι και στην βουλή μπαίνουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι ,ενώ μονόκεροι, πράσινα άλογα ,μαμούθ και τάρανδοι του Άη-Βασίλη προκαλούν ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα στην λεωφόρο Κηφισίας.

Η νεκρανάσταση των πράσινων ζόμπι στο 3,1 % παρά την εξαφάνιση τους από την πολιτική και τηλεοπτική σκηνή φανερώνει ίσως πως ως λαός αρχίζουμε και καταναλώνουμε λόγω οικονομικής ανέχειας, περισσότερο κουτόχορτο ή αλλιώς κάποιοι ερευνητές της MRB προτιμούν να καπνίζουν χόρτο όταν παίρνουν συνεντεύξεις από τους πολίτες.

Ο υπερτριπλασιασμός του 0,88 % των εκλογών του Ιουνίου δίνει φτερά από ανακυκλωμένο χαρτί στους Οικολόγους της πατρίδας μας, που επανέρχονται με άγριες διαθέσεις έστω  και χωρίς τον  Ακάλυπτο (Αντώνη Καφετζόπουλο που εθεάθη στην Δράση του Μάνου).

Αφού σας πετάξω και το πινακάκι που αποδεικνύει πως ψηφίζουμε ,με το χέρι στον φοίνικα και το μυαλό κάτω από το μαξιλάρι , σας χαιρετώ μέχρι την επόμενη ψυχιατρική δημοσκοπική διάγνωση του κυρίαρχου λαού που όταν έχει τρελά κέφια βγάζει και τον Γιωργάκη πρωθυπουργό.



Red  Star

10 σχόλια:

Αντιφών είπε...

Πάντως -αφού η ανάρτηση έχει ένα πιο εορταστικό και εύθυμο ύφος- στο ΠΑΣΟΚ παραμένουν δύο ποιότητες ψηφοφόρων:
1. τα λούμπεν αντιδραστικά-ακροδεξιά νεοφιλελεύθερα στοιχεία
2. και οι ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ!

Υ.Γ. Οι τελευταίοι είναι αυτοί που θα ανταποκριθούν και στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ για οικονομική ενίσχυση.

bandiera rossa είπε...

Red Star, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, εύστοχο και πολύ επίκαιρο,ΜΠΡΑΒΟ.
Μία συντροφική παρατήρηση,
Γιατί αυτή η αλλαγή της επικεφαλίδας του blog?
Συγνώμη, αλλά το προηγούμενο κάτι έλεγε, τώρα ευνουχίστηκε... να πω και το άλλο, ακόμα και ο ΣΦΥΡΙΖΑ κταργεί τις συνιστώσες,,, εσείς στο KKE4ever, (συγνώμη εγώ έτσι σας γνώρισα, έτσι μου αρέσει και έτσι θα σας αποκαλώ), γιατί ακόμα επιμένεται σε κάτι που έχει πεθάνει???)
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ...
ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ

Αντιφών είπε...

Μήπως το καλύτερο (και το πιο δημοκρατικό!), όσον αφορά την ονομασία του blog μεταξύ ΚΚΕ4ever και ΚΚ4ever, θα ήταν η διεξαγωγή μιας σχετικής ψηφοφορίας; Προσωπικά και εγώ στο bookmark του firefox διατηρώ το ΚΚΕ4ever, ενώ και σε διάφορες συζητήσεις, όταν αναφέρομαι στο blog, το μνημονεύω ως ΚΚΕ4ever.

bandiera rossa είπε...

RED STAR, ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ???

Red Star είπε...

Ευχαριστώ για όλα τα σχόλια.

Τα λαμβάνω όλα υπόψη μου.

bandiera rossa είπε...

RED STAR ,
Η λυση ειναι μια και μοναδική :
ΚΚΕ ή αντιΚΚΕ???
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ, ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ???
Ολα τα αλλα ειναι απλά ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ...
¨Η είσαι με το ΚΚΕ ή είσαι απέναντι του...
ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ...
ΚΚΕ4EVER

Lisa είπε...

Αναμφίβολα το καλύτερο σχόλιο για τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις που μας πασάρουν όλη την ώρα! Αστείο αλλά και καυστικό...μπράβο red star!

Unknown είπε...

Μπράβο Red Star για το νέο όνομα και το look του blog. Έχεις πολύ καλό χιούμορ και καλύτερα να το χρησιμοποιείς περισσότερο στις αναλύσεις σου. Η παρούσα είναι καταπληκτική.
Το "φαινόμενο" Κουβέλη υπερβαίνει τις νοητικές μου δυνατότητες. Είναι κάτι σαν το μυστήριο της Αγίας Τριάδας.
Αντίθετα για τα χρυσαύγουλα μπορώ να έχω κάποιες λογικές αιτιολογίες και αναλύσεις.
Τέλος εύχομαι πραγματικά με το συνέδριο του ΚΚΕ να μπορέσει να βελτιώσει και να εκσυγχρονίσει την επαναστατική του στρατηγική και κυρίως τακτική ώστε να έχει ευρύτερη επιρροή στον κόσμο.
Κι η εκλογή του πρίγκηπα παίζει ρόλο. Μακάρι να είναι κάποιος που να μπορεί να μιλήσει στον κόσμο εκτός ΚΚΕ κι όχι κάποιος αρεστός μόνο στην ηγετική ομάδα. Προσωπικά εκτιμώ κάποιον νέο, δημοσιογράφο, με μαλλί καρφάκι που μπορεί και να μιλά χωρίς να επαναλαμβάνει συνέχεια τα στερεότυπα του κόμματος και να είναι εντός γραμμής.
Κάντε κάτι γιατί έτσι που “7 τον παίρνει δεξιά” τον Σύριζα δεν ξέρω που θα καταλήξουν.

Red Star είπε...

@ bandiera rossa

Το Κ.Κ.Ε.στήριζα πάντα και το Κ.Κ.Ε. θα στηρίζω πάντα. Το kke4ever ήταν ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσα από το 1993 που πρωτοβγήκαν οι πρώτες συνδέσεις ίντερνετ.

Αν δεις και το προφίλ μου στο Red Star γράφω : " Πραγματικό όνομα Θοδωρής. Γεννημένος το 1974, πρώην μέλος της Κ.Ν.Ε και των Π.Κ.Σ στο Πα.Πει για αρκετά χρόνια, αλλά σήμερα ανένταχτος.Υποστηρίζω κριτικά το Κ.Κ.Ε και θεωρώ πως χωρίς την ενεργή συμμετοχή του Κ.Κ.Ε δεν θα μπορέσει να υπάρξει η προοπτική σοσιαλιστικής επανάστασης στην Ελλάδα. Το κόκκινο αστέρι ,οδηγός για την πρόοδο και τον σοσιαλισμό. Ζήτω το Κ.Κ.Ε !"

Αν θες να μου πεις κάτι σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να μου στείλεις στο redgreece21@gmail.com

Ευχαριστώ.

Red Star είπε...

@ gavros gr

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)