Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.


Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.


Σήμερα, Πέμπτη

Θεσσαλονίκη, λαϊκό γλέντι στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στη Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, εκδήλωση για την Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρήστος Τσακίρης».



 Ομιλητής ο Βασίλης Τομπουλίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Το Σάββατο

Λαϊκό γλέντι διοργανώνει η Αχτίδα Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, το Σάββατο 22/12, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα ΤΕΙ Αθήνας (Μητροδώρου 24 και Λ. Αθηνών, έναντι Σαρακάκη).
Κιλκίς, στις 7 μ.μ., εκδήλωση στα γραφεία της ΚΝΕ, με θέμα «Μαθαίνουμε την αλήθεια για την ιστορία του λαού μας, μαθαίνουμε την αλήθεια για το Δεκέμβρη του '44».

Στη Χαλκίδα

Συνεχίζεται έως την Κυριακή 23/12 η βδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Χαλκίδας - Θήβας της ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις γίνονται στην αίθουσα του Δημαρχείου στην παραλία της Χαλκίδας, όπου λειτουργεί καθημερινά και έκθεση βιβλίου, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.
Σήμερα, Πέμπτη, προβάλλεται, στις 8 μ.μ., η ταινία «Ο Πολ, ο Μικ και οι άλλοι». Την Παρασκευή 21/12 γίνεται η κεντρική πολιτική εκδήλωση, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το Σάββατο 22 Δεκέμβρη θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και την Κυριακή 23 Δεκέμβρη το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα κλείνει με γλέντι της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χαλκίδας - Θήβας, στη 1 το μεσημέρι.

Χριστουγεννιάτικο μαθητικό πάρτι στους Αγ. Αναργύρους

Χριστουγεννιάτικο πάρτι διοργανώνουν οι μαθητικές οργανώσεις των ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Αττικής της ΚΝΕ, την Παρασκευή 21/12, στις 9 μ.μ., στον «Πευκώνα», στην πλατεία Αγ. Αναργύρων, με live συγκροτήματα.

Οι μαθητές πάνε θέατρο

Οι Μαθητικές Οργανώσεις Αττικής της ΚΝΕ θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Το φως που (πάντα) καίει», του Κώστα Βάρναλη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κολοβού, την Πέμπτη 27/12, στις 12 το μεσημέρι, στο «Θέατρο της Ημέρας» (Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι - στάση ΜΕΤΡΟ Πανόρμου). Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές για τη γέννηση, την ανάπτυξη της θρησκείας και το ρόλο της σήμερα. Δηλώσεις συμμετοχής στις Οργανώσεις της ΚΝΕ σε κάθε περιοχή και στο τηλέφωνο 694.2693.007.


Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: