Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή ...Ευκαιρία για τα αφεντικά η Χρυσή Αυγή ! Δημοσιεύει και αγγελίες , ψάχνοντας φθηνό εργατικό δυναμικό.Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον 902.gr.


Σε «Χρυσή Ευκαιρία» (η εφημερίδα που δημοσιεύει αγγελίες για δουλειές και όχι μόνο) των αφεντικών, μετατρέπεται με κάθε επισημότητα η Χρυσή Αυγή.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης των φασιστοειδών στην Αιτωλοακαρνανία, δημοσιεύτηκε μικρή αγγελία εργοδότη της περιοχής που αναζητά Έλληνες εργάτες για τα χωράφια του...! Η αγγελία που δημοσιεύεται, αναφέρει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.
Αριθμό ζητούμενων εργατών, περιοχή εργασίας, είδος εργασίας και για ...όσους επιθυμούν και άλλη εργασία μόλις τελειώσουν την πρώτη.
Θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή εδώ και καιρό έχει εγκαινιάσει «επαφές» με επιχειρηματίες για να διαπιστώσει τις ανάγκες τους, εκφράζοντας παράλληλα «κατανόηση στα προβλήματά τους» και «εκτιμώντας τη συνεισφορά τους». Ακολούθως, μάζεψε κάποιους ανέργους και τους παρέπεμψε να αναζητήσουν απασχόληση σε εποχιακές δουλειές (ελιές) ή στα βενζινάδικα σαν ...διέξοδο στα προβλήματά τους. Αφού τους καλλιέργησε προσδοκίες ότι κάπου θα τους βολέψει, τώρα ψάχνει να τους βρει δουλειά, φυσικά με όρους που βολεύουν το μεγάλο κεφάλαιο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη συγκυβέρνηση. Στην πραγματικότητα προωθούν φθηνό εργατικό δυναμικό για τα συμφέροντα των εργοδοτών. Μιλάμε για μεροκάματα πείνας για πολύ σκληρή δουλειά που αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 18 ευρώ, όπως καταγγέλθηκε πρόσφατα σε συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης στη Βουλή.
Πλέον, η Χρυσή Αυγή καθιερώνεται στη συνείδηση του λαού ως Χρυσή ...Ευκαιρία των αφεντικών για να πίνουν το αίμα των εργατών. Και Χρυσή Ευκαιρία για το σύστημα για να συνεχίζει να καταστρέφει τα εργατικά λαϊκά νοικοκυριά.  
Αυτοί είναι οι χρυσαυγίτες...    

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: