Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Από αύριο σε λειτουργία το πόρταλ του ΚΚΕ!


Θα λειτουργεί στη διεύθυνση www.902.gr

Ανοίγει αύριο Παρασκευή στο Ιντερνέτ η πύλη του ΚΚΕ με τον τίτλο «902.gr». Από τη μέχρι τώρα δοκιμαστική λειτουργία του πόρταλ έχει συγκεντρωθεί αρκετά πλούσιο υλικό που θα «ανέβει» στο διαδίκτυο σαν πρώτο δείγμα της δουλειάς που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι συντελεστές του νέου διαδικτυακού χώρου, αλλά και των μεγάλων δυνατοτήτων που υπάρχουν για να φτάνει η φωνή του ΚΚΕ, η φωνή της ταξικά συσπειρωμένης εργατικής τάξης και των συμμάχων της, πλατύτερα, αξιοποιώντας και το διαδίκτυο.


Ταυτόχρονα από αύριο το πρωί θα υπάρχει διαρκής ροή ειδήσεων, ρεπορτάζ και σχολίων για όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που αφορούν την εργατική τάξη και το κίνημά της.
Το στήσιμο και η λειτουργία του πόρταλ βασίζεται στην εθελοντική προσφορά μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και δεκάδων φίλων του Κόμματος που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμβάλλουν ώστε αυτή η πηγή πληροφόρησης να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της ταξικής πάλης, να στέκεται αντάξια -στο μέτρο που της αντιστοιχεί- πλάι στον έτσι κι αλλιώς αναντικατάστατο ρόλο του «Ριζοσπάστη» και την ειδική -για την αμεσότητα που τη χαρακτηρίζει- αποστολή του ραδιοφωνικού «902».
Ιδιαίτερο βάρος για τη λειτουργία του πόρταλ δίνεται στη συμβολή των δεκάδων ανταποκριτών απο κάθε χώρο δουλειάς, από τις γειτονιές, την πόλη και το χωριό, οπουδήποτε χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης, και αναπτύσσεται η πάλη της.
Η μέχρι τώρα ανάπτυξη του πόρταλ στη διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας του, κι αυτό που θα εμφανιστεί από αύριο στις οθόνες των υπολογιστών είναι ένα πρώτο βήμα. Στην πορεία του και μέσα από τις παρατηρήσεις - προτάσεις των αναγνωστών, διάφορες ενότητες νέων θεμάτων θα βρουν τη θέση που τους αντιστοιχεί και την ανάλογη προβολή τους.

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: