Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ομάδα τεκμηρίωσης για να αντιμετωπίσουν το ΚΚΕ !

 Η Ομάδα τεκμηρίωσης του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται απο: Βαλαβάνη, Βούτση, Καλύβη, Καρίτζη, Μητρόπουλο, Μπαλάφα, Μπαλτά.



    Η σύνθεσή της παρουσιάστηκε στον κύκλο συζητήσεων που έχει ανοίξει η «Αυγή» με καλεσμένα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να ζυμώσουν τις (αντι)θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή και να ξεγελάσουν το λαό για την «αριστερή» (δια)κυβέρνηση για την έξοδο από την κρίση προς όφελος της πλουτοκρατίας. Κι ας μην εξανίστανται όταν το ακούν αυτό: Η διέξοδος από την κρίση ή θα είναι εντός του καπιταλιστικού συστήματος, δηλαδή υπέρ του κεφαλαίου, ή θα είναι η ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος, δηλαδή υπέρ του λαού.
    Τα επτά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, μαζεύτηκαν για να τεκμηριώσουν την πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αφιερώνουν σχεδόν όλη τη συζήτηση για να χτυπήσουν το ΚΚΕ, καθώς το ΚΚΕ αποτελεί εμπόδιο στη νέα προσπάθεια της αστικής τάξης να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα στην γραμμή υπεράσπισης του καπιταλισμού. Το τι λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΚΕ, την ίδια στιγμή που δήθεν επιδιώκουν τη «συνεργασία» μαζί του, δεν περιγράφεται: «Τώρα φαίνεται ότι έχουν κάνει (σ.σ. στο ΚΚΕ) μια επεξεργασία πιο σεχταριστική» (Ν. Βούτσης), «Ο ολιστικός και δημοκρατικός λόγος του ΚΚΕ δεν αφήνει πολλά περιθώρια ανάδειξης των πολλών κοινών τόπων και διαπιστώσεων» (Α. Μητρόπουλος), «Η στάση του ΚΚΕ είναι αντιφατική» (!) (Αλ. Καλύβης)…
Το ζουμί, της ομάδας τεκμηρίωσης κι ας μην το λένε ανοιχτά είναι το εξής: Πώς θα βγει αυτοδύναμη η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και με τον Καμμένο και με το ΚΚΕ αδύναμο, για να εφαρμόσει μια πολιτική στήριξης του καπιταλισμού με «αριστερό πρόσημο». Αυτό επιχειρεί η «ομάδα τεκμηρίωσης» του ΣΥΡΙΖΑ για την εξαπάτηση του λαού, αυτή είναι η παντιέρα που έχουν σηκώσει στην επιχειρηματολογία τους. Οι αριστεροί, είτε αυτοί που εξαπατήθηκαν στο παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ, είτε οι πιο νέοι που ελπίζουν σε μια δίκαιη κοινωνία, ένα δρόμο έχουν: Αυτόν της λαϊκής οργάνωσης και αντεπίθεσης για να αλλάξει χέρια η εξουσία, για να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους οι εργαζόμενοι που παράγουν τον πλούτο.

Πηγή : 902.gr

2 σχόλια:

Onomarhos είπε...

Χαχαχα,,, τι γράφετε βρε? Δεν το πιστέυω! Σοβαρευτείτε λίγο πια!

Red Star είπε...

@ Onomarhos

Θα ήθελα αγαπητέ φίλε να μας ξαναγράψεις εσύ ένα πιο σοβαρό μήνυμα όταν σχηματιστεί με το καλό (για τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ) η νέα κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πιθανόν και την Δημοκρατική Αριστερά μαζί.

Εκτός αν θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος με νέο σχόλιο σου και εστιάσεις κάπου την διαφωνία σου ώστε να κάνουμε κουβέντα!